Tule mukaan keskustelukerhoon!

Kom och prata finska och meänkieli!

Ryhmä kokoontuu kerran kuukaudessa Skellefteån kaupunginkirjastossa SARA kulttuuritalolla.

Ryhmän kokoontumispäivät ovat:

7. helmikuuta kello 14-16

7. maaliskuuta kello 14-16

4. huhtikuuta kello 14-16

2. toukokuuta kello 14-16

30. toukokuuta kello 14-16

Keskusteluryhmä on avoin ryhmä, joka sopii suomea/meänkieltä äidinkielenä puhuville, ja kielen harrastajille. Ryhmän tarkoituksena on edistää suomen- ja meänkielen oppimista ja ylläpitoa, ruotsinsuomalaista kulttuuria, sekä ihmisten kohtaamista.

Keskusteluryhmä on kaikille avoin ja maksuton, ei ennakkoilmoittautumista. Kahvitarjoilu. Keskusteluryhmän järjestävät yhteistyössä Skellefteån Suomi-seura ja Skellefteån kunta/suomen kielen hallintoalue.

Tervetuloa!

Vill du träffas för att prata finska eller meänkieli? Vi träffas följande datum 7/2, 7/3, 4/4, 2/5 och 30/5 klockan 14.0-16.00 på Stadsbiblioteket (SARA kulturhus). Ingen föranmälan krävs.

Arrangör: Finska föreningen i Skellefteå och Skellefteå kommun/förvaltningsområde för finska.

Välkommen!