"rootPage" is not defined.

Jobba i Skellefteå kommun

Sök jobb hos oss

Här hittar du allt från heltidsanställningar, praktikplatser, vikariat och sommarjobb samt feriepraktik för ungdomar.

Det här kan du jobba som

Vi är mer än 8 000 medarbetare, i närmare 400 olika yrken på nästan lika många olika arbetsplatser. Hos oss handlar varj...

Att jobba för Skellefteå kommun

Vår vision är – En hållbar plats för en bättre vardag – och hos oss jobbar du varje dag för ett tryggt, fungerande och h...

Bli en del av Europas mest expansiva region där Skellefteå kommuns 8500 medarbetare jobbar i den unika samhällsomvandlingen. Här kan du följa med på en resa som saknar motstycke i modern svensk historia.

Här jobbar vi för andra – och varandra. Det är en bra utgångspunkt för att en arbetsdag ska kännas riktigt meningsfull tycker vi. Dessutom får du som jobbar hos oss också jobba i en kommun där det händer mycket och där framtidstron är ovanligt stark. Stora etableringar, växande företag, nyfikna start ups och en vardag där det är enkelt att få tiden att räcka till gör att fler vill arbeta och bo här än någonsin tidigare.

Mitt i den utvecklingen finns vi som jobbar på Skellefteå kommun. För vilket yrke du än arbetar med hos oss handlar varje arbetsdag om att kommunen ska fungera så bra som möjligt för alla människor som bor och verkar här.

Vikariera hos oss

Vikariera hos oss

Förmåner

Förmåner