Hos oss blir du del av ett lag där vi jobbar mest av allt för andra – men även för varandra.

Som kock lagar du riktigt god mat från grunden, så långt det är möjligt. Hos oss blir du del av ett lag där vi jobbar mest av allt för andra – men även för varandra.

Du utvecklar maten, köken och måltiden i nära samarbete med kollegor, kunder och gäster – allt för att bidra till Norrlands bästa måltidsupplevelse. Att skapa goda relationer och ge service till matgäster och kunder är också en viktig del av uppdraget.

Som ledare på Skellefteå kommun har du en nyckelroll som samhällsbyggare, skapa en kommun som fungerar för alla och en position där du hamnar mitt i utvecklingen.

I slutändan handlar varje arbetsdag om att arbeta mot vårt övergripande mål – att kommunen ska fungera så bra som möjlighet för alla människor som bor och verkar här.

Som chef leder du medarbetare, driver förbättringsarbetet och utvecklar arbetssätt och metoder.

Du omges av flera stödfunktioner inom bland annat rekrytering, schemaläggning, ekonomi och HR som underlättar och stödjer ditt administrativa arbete som chef och som även fungerar som kompetensstöd i ditt dagliga arbete. Utöver det har du möjlighet att ta stöd av andra chefer inom kommunen, tillsammans hjälps vi åt.

Vi berättar om våra jobb

Vi berättar om våra jobb

Gerald Kwizera
Kock

Jag vill att de ska längta till matsalen varje dag.

Kristin Jonsson
Brandingenjör

Det finns många viktiga och intressanta arbetsuppgifter inom Räddningstjänsten.

Daniel Engdahl
Servicehandläggare

Jag gör skillnad genom att lösa problem som tillåter andra att fokusera där de gör skillnad.

Karin Degerfeldt
Funktionschef projektledning

Det är komplext och fascinerande att bygga samhällen.

Hjälp oss förbättra webbplatsen!

Om du inte hittar informationen du sökte efter, klicka på nej-knappen nedan och skicka oss ett meddelande om vad som saknas.

Senast uppdaterad: