Här kan du läsa berättelser direkt från några av våra olika verksamheter.

"På en fest sa jag en gång att jag är expert på att prata, det är mitt huvudområde. Men vi ska vara duktiga på att lyssna också."

Åtskilliga Skellefteåbor har genom åren lyssnat till Britt Lindholms behagliga telefonröst och fått hjälp med sina frågor.

Genom ett strukturerat arbetssätt och dagliga morgonmöten har Norrbacka förskola, med sina tio avdelningar, hittat ett bra sätt att hantera medarbetares korttidsfrånvaro genom samordning i huset.

-Det här gynnar både oss och barnen, säger Erica Lundahl.

"Jag gillar det flexibla tänket och jourbiten är och också helt annorlunda"

Mikael Lundberg jobbar som stödassistent i det nystartade Natteamet som lugnar och tryggar omkring 90 brukare som behöver stöttning på natten när ingen annan finns tillgänglig.

"Vi är väldigt stolta över det vi lyckats åstadkomma tillsammans. Tre olika verksamheter som pratar med varandra och jobbar bra ihop"

Örjanshallen har öppnat igen efter två års ombyggnation och är idag mer än någonsin en träffpunkt i lokalsamhället. I badhuset samsas numera med biblioteket och fritidsgården.

Hjälp oss förbättra webbplatsen!

Om du inte hittar informationen du sökte efter, klicka på nej-knappen nedan och skicka oss ett meddelande om vad som saknas.

Senast uppdaterad: