Vi ser framåt och är ändå nära

Skellefteå växer som aldrig förr och våra ambitioner är höga. Som medarbetare inom kommunens hälso- och sjukvård har du ett av de allra viktigaste jobben och befinner dig mitt i utvecklingen.

Utmaningarna i vårt växande Skellefteå är många, men det är även möjligheterna! Inom kommunens hälso- och sjukvård kan vi ge personcentrerad vård genom våra multiprofessionella team och vårt goda och nära samarbete med regionens hälsocentraler. I Skellefteå kommun ligger vi långt fram när det gäller digitala arbetssätt och välfärdsteknik. Vi vill använda tekniken där och när den gör nytta – för individen och för verksamheten.

Hos oss handlar varje arbetsdag om att kommunen ska fungera och utvecklas så bra som möjligt för alla som bor och verkar här.

Flygbild över Skellefteå älv, Älvsbackabron och området Norrböle i Skellefteå. Höstlöv i träden och klarblå himmel.

Sofia, fysioterapeut:

Teamarbetet lockade mig till kommunen

Här är jag en del av ett stort team, där vi lyfter varandras kompetenser. Att hjälpa patienterna i deras hem gör att man får en djupare förståelse för deras behov

Vi berättar om våra jobb

Vi berättar om våra jobb

Lediga jobb just nu

Hjälp oss förbättra webbplatsen!

Om du inte hittar informationen du sökte efter, klicka på nej-knappen nedan och skicka oss ett meddelande om vad som saknas.

Senast uppdaterad: