Vi behöver sjuksköterskor

Sjuksköterska är ett av Sveriges viktigaste jobb och vi söker dig som vill göra det bästa möjliga av varje dag för människor som behöver stöd och omsorg.

Vi jobbar mest av allt för andra och varandra. Hos oss handlar varje arbetsdag om att kommunen ska fungera och utvecklas så bra som möjligt för alla som bor och verkar här.

Dina arbetsuppgifter

  • Du utreder, planerar, genomför och utvärderar hälso- och sjukvård utifrån din profession som sjuksköterska.
  • Du handleder personal i omvårdnad och instruerar och handleder patienter och närstående.
  • Du arbetar i team med omsorgspersonal, arbetsterapeuter och sjukgymnaster.
  • Din arbetstid kan vara dag, kväll, helg, natt eller en kombinationer av dessa, utifrån verksamhetens behov och dina egna önskemål.

Känner du en sjuksköterska eller någon som studerar till sjuksköterska? Tipsa oss gärna.

Sjuksköterska

Om ditt tips leder till att vi kan anställa en sjuksköterska som arbetar 3 veckor under sommaren får du ett presentkort på 1000 kronor. Kan sjuksköterskan arbeta hela sommaren får du ett presentkort på 2000 kronor.

Sjuksköterskestudent

Tipsa oss om en sjuksköterskestudent som till sommaren läst minst 3 terminer på sin utbildning!

Om ditt tips leder till att vi kan anställa en sjuksköterskestudent som arbetar hos oss under hela sommaren får du ett presentkort på 1000 kronor.


Filmen är textad på svenska och finska.

Skellefteå ingår från 2018 i förvaltningsområdet för finska, där finsk kultur och finska språket har ett förstärkt skydd enligt lagen om nationella minoriteter och minoritetsspråk. Detta innebär att kommunen särskilt ska skydda och främja finsk kultur och finska språket.

Vi söker därför sjuksköterskor som har goda kunskaper i både det svenska och finska språket.

Hjälp oss förbättra webbplatsen!

Om du inte hittar informationen du sökte efter, klicka på nej-knappen nedan och skicka oss ett meddelande om vad som saknas.

Senast uppdaterad: