Vill du ha Sveriges viktigaste jobb?

Vår vision är - En hållbar plats för en bättre vardag - och hos oss jobbar du varje dag för ett tryggt, fungerande och hållbart Skellefteå. Med din kompetens och ditt engagemang bidrar du till en meningsfull vardag för alla som bor och verkar här. Och den känslan, att göra skillnad, är rätt svårslagen eller hur?

Vi är en stor arbetsgivare med över 8000 medarbetare fördelade på närmare 400 olika yrken och lika många arbetsplatser.

För att skapa bästa kvalitet och störst nytta för invånarna tar vi vara på både invånarnas och medarbetarnas engagemang och förmågor. Våra uppdrag kan både vara svåra och komplexa men vi strävar alltid efter att bli ännu bättre på det vi gör. Vi vill ha en kultur som bygger på dialog och samarbete. Vi vill att våra arbetssätt ska utgå från de behov som kommer fram i mötet mellan medarbetare och invånare och vi vill vara öppna för att lära oss av varandra.

Du som jobbar hos oss får även ta del av en kommun där det händer väldigt mycket och där framtidstron är ovanligt stark. Stora etableringar, växande företag, nyfikna start-ups och en vardag där det är enkelt att få tiden att räcka till gör att fler vill arbeta och bo här än någonsin tidigare.

Som medarbetare på Skellefteå kommun kan du kombinera jobbet med en hållbar balans i tillvaron. I Skellefteå kan du enkelt fylla livet med omväxlande och spännande innehåll. Vi har levande kulturverksamheter och ett rikt föreningsliv samt närhet till skärgård, landsbygd och vildmark som gör det naturligt att ta tillvara på möjligheterna i hela kommunen.

Lediga jobb och mer information om hur det är att jobba på Skellefteå kommun hittar du på den här sidan.

Hjälp oss förbättra webbplatsen!

Om du inte hittar informationen du sökte efter, klicka på nej-knappen nedan och skicka oss ett meddelande om vad som saknas.

Senast uppdaterad: