Tillbaka till sökresultatet

Vikarier till våra kök!

Support och lokaler

Om arbetsplatsen

Vill du känna dig efterlängtad, uppskattad och ha roligt på jobbet? Har du dessutom erfarenhet av att jobba i kök eller viljan att göra det, då är det här jobbet rätt för dig! Hos oss blir du del av ett arbetslag där vi jobbar mest av allt för andra men även för varandra. Du blir en del av ett gäng härliga kollegor och engagerade chefer. Nu söker vi restaurangbiträden till våra verksamheter som ska stötta våra kök och täcka upp vid planerade ledigheter och/eller korttidsfrånvaro. Verksamheterna vi har är framförallt inom skola och förskola men vissa turer förekommer i Aromköket som ligger i Skellefteå lasarett. Vi erbjuder dig sköna kollegor, superbra ledarskap och möjlighet att anpassa arbetstider utifrån ditt liv. Som vikarie hos oss har du flexibla arbetstider. Måndag till fredag, dagtid finns såklart men vill du jobba mer helg för att vara ledig mitt i veckan så är det möjligt. Vi kan erbjuda olika områden och olika team beroende på vem du är och var du bor. Självklart ordnar vi en individuell inskolningsplan som ska passa just dig och dina tidigare erfarenheter.

Arbetsuppgifter

En stor del av arbetet handlar om att se till att våra matgäster får en trevlig upplevelse genom att det är rent och fint på ytor kopplade till matsal, servering och disk. Du ser till så att det finns tillräckligt med bestick, glas och porslin framme eller packar upp varor som kommer. En annan viktig del är att du kommer att vara behjälplig i de köksuppgifter som tilldelas dig, så som att göra sallad eller att ordna med frukost och mellanmål.

Kvalifikationer

Att jobba i köken hos oss är ett väldigt socialt arbete, därför söker vi dig som tycker om att jobba med kollegor och möta matgäster. En viktig egenskap hos dig är att du har lätt för att samarbeta med andra men även kunna arbeta självständigt samt har förmåga att se vad som behövs göras. Som person är du ansvarstagande, serviceinriktad och anpassningsbar då det krävs att du kan hoppa in och jobba med kort varsel. Du behöver ha tillräckliga kunskaper i svenska språket för en säker livsmedelshantering. Det är inte något krav att du ska ha körkort och tillgång till bil men det är såklart en fördel om du har det. Vid arbete inom måltidsverksamhet inom Utbildning och arbetsmarknads verksamheter krävs att du lämnar ett utdrag från belastningsregistret. Du beställer själv utdraget för skola och barnomsorg hos https://polisen.se/. Det är giltigt ett år och måste därefter förnyas.

Anställningen

Omfattning:
Timavlönad
Anställningsform:
Tidsbegränsad anställning
Tillträde:
Rekryteringen sker löpande, så vänta inte med din ansökan! Tillträde enligt överenskommelse.
Antal tjänster
10

Ansökningsinformation

Sista ansökningsdatum:
2024-01-01
Referensnummer:
C153125/2023
Ansök Här

Kontakt

Josefine Viklund
Personalhandläggare
0910-73 50 00

Övrig information

Förvaltningen Support och lokaler har till uppdrag att samordna och utveckla effektivt stöd så att kommunens verksamheter kan fokusera på sina olika huvuduppdrag och ge effektivare service till kommunens invånare. Vi ansvarar för kommunens övergripande samordning och utveckling av tjänster inom områden som måltid, fastighet, personal, ekonomi, inköp, information, kundtjänst och IT. Läs mer om Skellefteå här: https://skelleftea.se Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag samt annonsförsäljare undanbeds.

Senast uppdaterad:
0910-73 50 00

Besöksadress: Stadshuset,
Trädgårdsgatan 6, Skellefteå

kundtjanst@skelleftea.se