Tillbaka till sökresultatet

Yrkeslärare El- och energiprogrammet

Utbildning och arbetsmarknad

Om arbetsplatsen

Vi i söker nu dig som vill vara del av ett team/lärarlag som utbildar elever inför framtidens arbeten i el och energibranschen! Det är ett hedersuppdrag att förbereda eleverna inför deras kliv ut i arbetslivet och dina insatser kommer att betyda något varje dag för både elever och för branschen i stort. Här jobbar vi mest av allt för andra och varandra och det gemensamma målet med vårt arbete är att skolan ska fungera så bra som möjligt för alla elever. Baldergymnasiet finns i centrala Skellefteå och har 1 200 elever och 180 medarbetare. Läs mer om Baldergymnasiet här: http://www.skelleftea.se/baldergymnasiet

Arbetsuppgifter

Som yrkeslärare kommer du att planera, genomföra och utvärdera undervisning i karaktärsämnen inom El- och energiprogrammet. I undervisningen ingår både teoretiska och praktiska moment. Du kommer att ingå i ett arbetslag där det är naturligt att samarbeta och hjälpas åt. Även samarbete med elever och föräldrar är en viktig del av uppdraget, liksom kontakt och samverkan med branschen. Tillsammans med dina kollegor kommer du att arbeta aktivt med verksamhetens utvecklingsarbete och värdegrund.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har arbetslivserfarenhet från el- och energibranschen inom automation eller installation. Du är relationsskapande och har god samarbetsförmåga. Du har ett stödjande och utvecklande förhållningssätt och har förmåga att motivera andra. Du behöver också ha lätt för att ta till dig ny teknik och ser det som ett naturligt verktyg i undervisningen. För att lyckas i uppdraget behöver du framför allt ha goda ämneskunskaper men också förmåga att kunna bedriva undervisning. Därför är en genomförd yrkeslärarutbildning med inriktning mot El- och energiprogrammets karaktärsämnen önskvärt, men inget krav. För jobbet krävs B-körkort.

Anställningen

Omfattning:
Heltid
Anställningsform:
Tillsvidareanställning
Tillträde:
Tillträde snarast möjligt efter överenskommelse.
Antal tjänster
1

Ansökningsinformation

Sista ansökningsdatum:
2023-06-05
Referensnummer:
C141664/2023
Ansök Här

Kontakt

Pär Fransson
Rektor
0910 - 73 50 00

Fackliga företrädare

Helena Degerman
Sveriges lärare
0910 - 73 50 00

Övrig information

Utbildning och arbetsmarknad är en av kommunens största förvaltningar med cirka 3 000 medarbetare. Vår verksamhet finns i hela kommunen med cirka 35 grundskolor, 87 förskolor, 40 fritidshem och tre gymnasieskolor. Vi arbetar för att barn och unga ska ha de verktyg de behöver för att hitta rätt i både nutid och framtid. Vi verkar för en helhetssyn och en röd tråd i utveckling och lärande från förskola till och med gymnasiet. En växande vuxenutbildning och en arbetsmarknadsenhet med fokus på de som behöver extra stöd ingår också i förvaltningen. För att arbeta inom Utbildning och arbetsmarknads verksamheter krävs att du lämnar ett utdrag från belastningsregistret. Du beställer själv utdraget för skola och barnomsorg hos https://polisen.se/. Det är giltigt ett år och måste därefter förnyas. Läs mer om Skellefteå här: https://skelleftea.se Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag samt annonsförsäljare undanbeds.

Senast uppdaterad:
0910-73 50 00

Besöksadress: Stadshuset,
Trädgårdsgatan 6, Skellefteå

kundtjanst@skelleftea.se