Tillbaka till sökresultatet

Stödpedagog, bemanningsteam socialpsykiatrin - dagtid

Stöd och service

Om arbetsplatsen

Vi söker nu en stödpedagog som vill ingå i arbetslag där vi jobbar mest av allt för andra, men även för varandra. Tillsammans arbetar vi för att andra ska få en vardag som funkar bättre. Varje dag för hela Skellefteå. Stöd och Services uppdrag i enlighet med lagstiftningen är att stödja personer med funktionsnedsättningar att frigöra och utveckla sina resurser. Avdelningens vision är att människor med funktionsnedsättningar ska kunna leva självständigt i vardagen, vara delaktig i samhället och få valmöjligheter i livet. Placeringen av tjänsten kommer att vara i bemanningsteam väst men du arbetar mot hela socialpsykiatrins verksamheter, vilket innebär variation på arbetsställe och arbetsuppgifter. Du kommer att ha årsarbetstid vilket innebär att att du arbetar måndag-fredag dagtid. Välkommen att bli en av oss!

Arbetsuppgifter

Som stödpedagog har du en specialiserad kompetens och fungerar som ett stöd för helhetssyn, individfokus, utveckling och samordning inom hela socialpsykiatrin. Du arbetar systematiskt med att säkra kvalitén och utveckla verksamheterna ur ett individ- och grupperspektiv. Du jobbar för att ge stöd, inspirera och coacha arbetsgrupper att tillämpa verktyg för att anpassa verksamheten utifrån brukarnas generella och individuella behov. Detta innebär även att du kontinuerligt reflekterar kring egna och kollegors yrkesestetiska förhållningssätt och metodik.

Kvalifikationer

Vi söker dig med utbildning från högskola eller yrkeshögskola med minst ett års specialisering mot funktionshinderområdet. Du ska ha kunskap och erfarenhet av arbete med personer med funktionsnedsättningar som är i behov av stöd samt hur det kan påverka individens levnadsvillkor och delaktighet i samhället. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta med personer med psykiska-, neuropsykiatriska- och/eller intellektuella funktionsnedsättningar och att du kan bemöta personer med utåtagerande beteenden. För att lyckas i rollen som stödpedagog behöver du vara strukturerad samt ha förmåga att självständigt driva ditt arbete framåt och kunna anpassa dig efter ändrade omständigheter. Du har lätt att omsätta teoretiska kunskaper och pedagogiska metoder i det vardagliga arbetet. Du trivs i samarbeten med andra och är skicklig att anpassa ditt eget budskap efter målgruppens förutsättningar. Det är därför viktigt att du kan kommunicera på svenska i både tal och skrift. I din ansökan vill vi att du bifogar CV samt ditt examensbevis för stödpedagog, alternativt underlag som styrker 60 högskolepoäng med inriktning funktionsnedsättningar.

Anställningen

Omfattning:
Heltid
Anställningsform:
Tillsvidareanställning
Tillträde:
Enligt överenskommelse.
Antal tjänster
1

Ansökningsinformation

Sista ansökningsdatum:
2023-10-16
Referensnummer:
319583
Ansök Här

Kontakt

Johan Nordin
Enhetschef SSF
0910-73 50 00
Sandra Kågström Marklund
HR-partner, Rekryteringscenter
0910-73 50 00

Fackliga företrädare

Cecilia Einarsdotter Larsson
Vision
0910-73 50 00

Övrig information

Socialkontorets medarbetare ger vård, omsorg och stöd till människor i hela Skellefteå. De kan vara äldre, människor med fysisk eller psykisk funktionsnedsättning eller enskilda och familjer i behov av särskilt stöd under en period. Vår verksamhet finns runt om i hela kommunen och hos oss finns specialister inom flera områden inom vård, omsorg, kost, stöd och aktivering för funktionsnedsatta, missbruksvård, familjerådgivning och mycket mer. Med empati, kunskap och engagemang bidrar socialkontoret till att skapa ett Skellefteå där alla får plats. Läs mer om Skellefteå här: https://skelleftea.se Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag samt annonsförsäljare undanbeds.

Senast uppdaterad:
0910-73 50 00

Besöksadress: Stadshuset,
Trädgårdsgatan 6, Skellefteå

kundtjanst@skelleftea.se