Tillbaka till sökresultatet

Sjuksköterskor till Hälso-och sjukvårdsenheten

Avdelningen för vård och omsorg

Om arbetsplatsen

Vi söker nu tio sjuksköterskor till Hälso- och sjukvårdsenheten som vill vara en del i ett arbetslag där vi jobbar mest av allt för andra men även för varandra. Hälso- och sjukvårdsenheten är kommunens del av primärvården. Som medarbetare hos oss finns du mitt i utvecklingen och som sjuksköterska har du ett av de allra viktigaste jobben, där varje dag innebär prioriteringar av vår tid, kompetens, våra insatser och vårt engagemang. För oss är det viktigt med en hållbar arbetsmiljö samt tid och utrymme för arbetet med patienterna. Målsättningen är personcentrerad, nära vård för en hälsofrämjande och hållbar vardag. Som sjuksköterska hos oss får du ett självständigt arbete där du har stöd av teamet, individuell inskolning efter behov, fortbildning och utvecklingsmöjligheter, bra arbetstider- för närvarande ca 2 helger på 12 veckor. Vi strävar efter en kultur som bygger på dialog och tillit. Vid din ansökan har du möjlighet att rangordna vilket ställe som du är mest intresserad av att jobba på. Vi söker sjuksköterskor till följande områden: Resursteamet Hemvården Erikslid Hemvården Kåge Norrgårda vård- och omsorgsboende, Byske Brogården vård- och omsorgsboende, Sörböle Höjden vård- och omsorgsboende, Morö backe Hedvigsgården vård- och omsorgsboende, Kåge Ömheten vård- och omsorgsboende, Morö backe Linagården vård- och omsorgsboende, Morö backe Regnbågens vård- och omsorgsboende, Anderstorp Välkommen med din ansökan!

Arbetsuppgifter

Arbetet är uppdragsstyrt och handlar i huvudsak om att självständigt möta våra patienter för att bedöma, planera, utföra och följa upp hälso- och sjukvårdsinsatser. Du ingår i ett multiprofessionellt team som samarbetar med, och kring patienten. Att handleda och stötta andra yrkesgrupper till att växa i deras yrkesroll utgör en del av uppdraget. Du är delaktig i utvecklingen av professionen och verksamheten. Andra exempel på utvecklingsområden är digitala verktyg och system. Regionen är en viktig samarbetspart. Arbetet är rörligt och föränderligt med många olika kontakter med patienter och anhöriga, kollegor och andra inom och utanför organisationen

Kvalifikationer

Vi söker i första hand dig som är legitimerad sjuksköterska men även du som snart är färdig med din sjuksköterskeutbildning. Som person är du självständig, initiativrik och ansvarstagande. Arbetet förutsätter att du har ett strukturerat och systematiskt tillvägagångssätt, öga för detaljer och förmåga att kunna prioritera rätt. Vidare besitter du en pedagogisk förmåga, är hänsynsfull i ditt bemötande och trivs med att arbeta nära i team. För att kunna utföra arbetet är B- körkort ett krav.

Anställningen

Omfattning:
Heltid
Anställningsform:
Tillsvidareanställning
Tillträde:
Tillträde efter överenskommelse. Intervjuer och rekrytering sker löpande, vänta inte med din ansökan
Antal tjänster
10

Ansökningsinformation

Sista ansökningsdatum:
2023-06-12
Referensnummer:
C141910/2023
Ansök Här

Kontakt

Helena Stenmark
HR-partner, inriktning rekrytering
0910 - 73 50 00

Fackliga företrädare

Marie Wännström
Vårdförbundet
0910-73-50-00

Övrig information

Socialkontorets medarbetare ger vård, omsorg och stöd till människor i hela Skellefteå. De kan vara äldre, människor med fysisk eller psykisk funktionsnedsättning eller enskilda och familjer i behov av särskilt stöd under en period. Vår verksamhet finns runt om i hela kommunen och hos oss finns specialister inom flera områden inom vård, omsorg, kost, stöd och aktivering för funktionsnedsatta, missbruksvård, familjerådgivning och mycket mer. Med empati, kunskap och engagemang bidrar socialkontoret till att skapa ett Skellefteå där alla får plats. Läs mer om Skellefteå här: https://skelleftea.se Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag samt annonsförsäljare undanbeds.

Senast uppdaterad:
0910-73 50 00

Besöksadress: Stadshuset,
Trädgårdsgatan 6, Skellefteå

kundtjanst@skelleftea.se