Tillbaka till sökresultatet

Sommarjobb maskinförare

Samhällsbyggnad

Om arbetsplatsen

Nu söker vi Maskinförare som vill arbeta under sommaren. Hos oss handlar varje arbetsdag om att kommunen ska fungera och utvecklas så bra som möjligt för alla som bor och verkar här. I både tätort, samhälle och by. Transport och service är en avdelning inom Samhällsbyggnad. Avdelningen bedriver verksamhet inom transport, förråd och verkstad. Vi har bland annat ansvar för kommunens fordon, bilpool och maskiner och centralförråd. Välkommen med din ansökan!

Arbetsuppgifter

Du kommer i huvudsak att vara förare av tunga fordon. På vissa fordon sker arbetet i tvåskift. Arbete som medhjälpare på spol- och slambil kan förekomma. Det kan även bli aktuellt med att köra andra fordon inom verksamheten.

Kvalifikationer

För att arbeta som maskinförare krävs gymnasieutbildning inom transportprogrammet eller motsvarande erfarenhetsbaserad kunskapsnivå. Körkort med behörighet för tung lastbil/släp, BCE, yrkesförarbevis (YKB) och förarkort krävs. Vi ser gärna att du har ADR-intyg för transport av styckegods och tank. Som Skellefteå kommuns ansikte utåt kan du kommunicera på ett bra sätt med dina uppdragsgivare och kunder både internt och externt. Som person är du trygg och serviceinriktad med god samarbetsförmåga och social kompetens.

Anställningen

Omfattning:
Heltid
Anställningsform:
Sommarjobb / Säsongsanställning
Tillträde:
Tillträde enligt överenskommelse. Urval, intervju och tillsättning sker löpande vänta därför inte med att skicka in din ansökan.
Antal tjänster
5

Ansökningsinformation

Sista ansökningsdatum:
2023-4-1
Referensnummer:
C116882/2022
Ansök Här

Kontakt

Mikael Östlund
Enhetschef
0910-73 50 00
Annica Viklund
Enhetschef
0910-73 50 00

Fackliga företrädare

Anton Bergström
Kommunal
0910-73 50 00
Niklas Ståhl
Kommunal
0910 - 73 50 00

Övrig information

Samhällsbyggnad ser till att gator och torg, samhällen och bostadsområden fungerar så bra som möjligt för alla som bor och verkar här. Uppdraget omfattar planering, rådgivning, tillsyn och en hel del långsiktiga utvecklingsfrågor med koppling till fysisk planering, gator och parker, transport och service, räddningstjänst, sotning samt vatten och avfall. Med teknik av god kvalitet och mångfald, både sett till verksamhetsområden, personal och teknisk utveckling, gör vi ett växande Skellefteå möjligt. Läs mer om Skellefteå här: http://portal.skelleftea.se/ Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag samt annonsförsäljare undanbeds.

Hjälp oss förbättra webbplatsen!

Om du inte hittar informationen du sökte efter, klicka på nej-knappen nedan och skicka oss ett meddelande om vad som saknas.

Senast uppdaterad: