Tillbaka till sökresultatet

Bemanningssamordnare till ny bemanningsenhet, Stöd och service

Stöd och service

Om arbetsplatsen

Hos oss handlar varje arbetsdag om att kommunen ska fungera och utvecklas så bra som möjligt för alla som bor och verkar här. Det är inte tvärenkelt. Prioriteringar av tid, kompetens och engagemang är sällan det. Men vi kan lova att det nästan alltid kommer att vara värt det. Stöd och service gör nu en satsning och bildar en avdelningsspecifik bemanningsenhet på Stöd och service för att förbättra kontinuitet, kvalitetssäkra och utveckla bemanningen i verksamheten. Vi söker 6 drivna bemanningssamordnare som vill vara med på vår resa. Stöd och services bemanningsenhet kommer att ansvara för administration av bemanning från behov till lösning. Bemanningsenhetens kunder är chefer, medarbetare och brukare inom Stöd och service.

Arbetsuppgifter

Som bemanningssamordnare är du del av arbetsgruppen för enheten som jobbar med korttidsbemanning. Du ansvarar för att bemanna verksamheterna inom Stöd och service vid ordinarie personals frånvaro. Arbetet som bemanningssamordnare innebär att hantera beställningar från behov till lösning. Det kan innebära att tillsätta vikarier, samordna och nyttja utlåningstid eller se över bemanning och passbyten av ordinarie personal. I arbetsuppgifter ingår också att stödja verksamhetens chefer i bemanning och introducera nya vikarier i systemet. Även andra administrativa arbetsuppgifter förekommer. Din huvudsakliga kundkontakt sker via telefon men även chatt och mail är vanligt. Bemanningsenheten SSF har tillsvidare öppet alla årets dagar, vilket innebär arbeta vissa helger och röda dagar. Din arbetsplats kommer att vara på stadshuset. Viss tid av arbetstid på helg kan det vara möjligt att arbeta på distans hemifrån.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har god administrativ förmåga och kan strukturera arbetet effektivt samtidigt som du är riktigt bra på kundbemötande. Du är tydlig i din kommunikation i svenska, både i tal och skrift, samt känner dig bekväm med att använda digitala verktyg och kan snabbt sätta dig in i olika system. Du har gymnasie- eller eftergymnasial utbildning. Har du erfarenhet från arbete inom Stöd och service verksamhet är det meriterande. För att lyckas i uppdraget krävs en bra samarbetsförmåga med kollegor och chefer samtidigt som du driver ditt arbete framåt på ett självständigt sätt. Du är duktig på att strukturera och planera ditt arbete samtidigt som du är flexibel och tillmötesgående när förutsättningar och behov förändras. Med din positiva och professionella inställning bidrar du till utveckling och förbättring.

Anställningen

Omfattning:
Heltid
Anställningsform:
Tillsvidareanställning
Tillträde:
Tillträde efter överenskommelse. Urvalsarbetet kan komma att påbörjas innan sista ansökningsdag så vänta inte med din ansökan.
Antal tjänster
6

Ansökningsinformation

Sista ansökningsdatum:
2023-06-12
Referensnummer:
C138878/2023
Ansök Här

Kontakt

Åsa Larsson
Enhetschef
0910 - 73 50 00
Therese Marklund
Enhetschef
0910 - 73 50 00
Terece Harrysson
HR-partner, rekryteringcenter
0910-73 50 00

Fackliga företrädare

Kommunal sektion Skellefteå
010-442 96 77
Ingrid Boström
Vision
0910-73 50 00

Övrig information

Socialkontorets medarbetare ger vård, omsorg och stöd till människor i hela Skellefteå. De kan vara äldre, människor med fysisk eller psykisk funktionsnedsättning eller enskilda och familjer i behov av särskilt stöd under en period. Vår verksamhet finns runt om i hela kommunen och hos oss finns specialister inom flera områden inom vård, omsorg, kost, stöd och aktivering för funktionsnedsatta, missbruksvård, familjerådgivning och mycket mer. Med empati, kunskap och engagemang bidrar socialkontoret till att skapa ett Skellefteå där alla får plats. Läs mer om Skellefteå här: https://skelleftea.se Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag samt annonsförsäljare undanbeds.

Senast uppdaterad:
0910-73 50 00

Besöksadress: Stadshuset,
Trädgårdsgatan 6, Skellefteå

kundtjanst@skelleftea.se