Tillbaka till sökresultatet

Verksamhetsutvecklare, Kompetenscentrum hälsa och stöd

Utbildning och arbetsmarknad

Om arbetsplatsen

Det händer otroligt mycket i Skellefteå just nu och staden växer sig allt större. I en så expansiv samhällsomvandling genomför förvaltningen Utbildning och arbetsmarknad ett organisationsbygge på vetenskaplig grund för att ge stöd till medarbetare, rektorer och huvudmannen att lyckas med sitt uppdrag. Målet är att skapa en organisation som främjar att varje barn, elev och deltagare möts med en god och likvärdig kvalitet på sin utbildningsplats. Detta gör att det knappast funnits en mer spännande tid att arbeta hos oss! I den nya organisationen på Utbildning och arbetsmarknad finns Kompetenscentrum Hälsa och stöd, vars uppdrag är att stärka utvecklingen av hälsofrämjande och förebyggande insatser inom elevhälsans psykologiska, medicinska och pedagogiska område samt att göra insatser för elever med behov av kompletterande stöd. Inom enheten finns skolpsykologer, skolläkare, medicinskt ledningsansvarig sjuksköterska (MLA), specialpedagoger, logopeder, pedagoger samt medarbetare vid resurscenter. Vi söker nu ytterligare en verksamhetsutvecklare till Kompetenscentrum Hälsa och stöd som vill bidra till en skola och förskola där alla barn kan utvecklas och må bra.

Arbetsuppgifter

Som verksamhetsutvecklare är du en del av Kompetenscentrum Hälsa och stöd och arbetar i team med övriga kompetenser med handledning och konsultation utifrån ansökningar från förskola och skola. Du arbetar förebyggande och hälsofrämjande samt skapar goda relationer. I ditt uppdrag ingår även att ge stöd till pedagoger och rektorer, liksom att genomföra utbildningsinsatser och utvecklingsarbete. Du arbetar ibland på egen hand, men ofta i tillsammans med en kollega. Samarbete med övriga funktioner inom förvaltningen förekommer också.

Kvalifikationer

Vi söker dig med kunskaper kring barn och ungdomars behov och utveckling samt erfarenhet av handledning. Din bakgrund kan vara från pedagogisk, social eller medicinsk verksamhet. Det är meriterande om du har erfarenhet av förskola/skola samt har arbetat utifrån ett hälsofrämjande perspektiv. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att driva förbättrings- och utvecklingsarbeten. Som person är du strukturerad i ditt arbetssätt och kan självständigt driva på ditt arbete. Du har god förmåga att växla mellan helhet och detaljer och kan snabbt ställa om när förutsättningarna ändras. Arbetet innebär ett nära samarbete med andra och det är därför viktigt att du har god förmåga att etablera och bibehålla goda relationer. För rollen krävs att du har tillräckligt goda språkkunskaper i svenska för att kunna anpassa ditt budskap efter målgruppens förutsättningar. För jobbet krävs B-körkort och tillgång till egen bil. Personer som i sitt arbete kommer att befinna sig inom förskola, fritidshem eller grundskola ska lämna ett utdrag ur belastningsregistret.

Anställningen

Omfattning:
Heltid
Anställningsform:
Tillsvidareanställning
Tillträde:
Tillträde snarast enligt överenskommelse.
Antal tjänster
1

Ansökningsinformation

Sista ansökningsdatum:
2023-3-20
Referensnummer:
C125762/2023
Ansök Här

Kontakt

Lisa Högdahl
Chef Kompetenscentrum hälsa och stöd
0910-73 50 00

Fackliga företrädare

Anders Wahlberg
Psykologförbundet
0910-73 50 00
Sara Hägerlind
SACO
0910-73 50 00
Per Nordh
Lärarnas riksförbund
0910-73 50 00

Övrig information

Utbildning och arbetsmarknad är en av kommunens största förvaltningar med cirka 3 000 medarbetare. Vår verksamhet finns i hela kommunen med cirka 35 grundskolor, 87 förskolor, 40 fritidshem och två gymnasieskolor. Vi arbetar för att barn och unga ska ha de verktyg de behöver för att hitta rätt i både nutid och framtid. Vi verkar för en helhetssyn och en röd tråd i utveckling och lärande från förskola till och med gymnasiet. En växande vuxenutbildning och en arbetsmarknadsenhet med fokus på de som behöver extra stöd ingår också i förvaltningen. För att arbeta inom Utbildning och arbetsmarknads verksamheter krävs att du lämnar ett utdrag från belastningsregistret. Du beställer själv utdraget för skola och barnomsorg hos https://polisen.se/. Det är giltigt ett år och måste därefter förnyas. Läs mer om Skellefteå här: https://skelleftea.se Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag samt annonsförsäljare undanbeds.

Hjälp oss förbättra webbplatsen!

Om du inte hittar informationen du sökte efter, klicka på nej-knappen nedan och skicka oss ett meddelande om vad som saknas.

Senast uppdaterad: