Tillbaka till sökresultatet

Samordnare Boende

Avdelningen för vård och omsorg

Om arbetsplatsen

Vi söker nu en engagerad samordnare till Vård-och omsorgsboendet på Burträskgårdarna. Burträskgårdarna ligger i centrala Burträsk. Vård- och omsorgsboendet byggdes 1993 och har 56 lägenheter som är 40-50 kvadratmeter stora. Här jobbar vi mest av allt för andra och för varandra. Skellefteå förbereder sig på att växa rejält de närmaste åren. Med fler människor ökar också behovet av god vård, omsorg och stöd - här strävar vi efter att alla ska kunna leva livet bäst möjligt med rätt omvårdnad. Inom Socialkontorets vård- och omsorgsavdelning ger vi stöd till människor i hela Skellefteå. Det handlar om allt från hemtjänst och vård-och omsorgsboende till dagverksamhet för personer med demenssjukdomar samt stöd till deras anhöriga. Välkommen med din ansökan!

Arbetsuppgifter

I rollen som samordnare har du ett nära samarbete med boendets enhetschefer och medarbetare. Ditt uppdrag är att avlasta chef administrativt och du kommer att ge stöd inom områden som rekrytering, ekonomi, personalplanering, bemanning samt brukarnära insatser. Du arbetar i olika datasystem och kommer ha kontakt och samarbeta med olika interna stödfunktioner, andra samordnare och enhetschefer. Som stöd för dig finns verksamhetssystem med goda möjligheter att skapa struktur samt kunna plocka ut statistik som beslutsunderlag. I första hand samarbetar du med cheferna på boendet och inom närmsta område, men du kan även tidvis behövas inom andra områden.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har god förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska samt har en god vana att hantera datorer och olika system. Har du utbildning eller erfarenhet av att arbeta inom vård och omsorg ser vi det som meriterande. Har du dessutom erfarenhet av schemaläggning, personalplanering eller annan administration är det också meriterande I rollen som samordnare behöver du självständigt kunna planera och driva ditt arbete framåt. Du ska ha mycket god förmåga att kunna skapa struktur och ordning samt kunna upprätthålla planeringar och du trivs med att samarbeta med andra människor Verksamheten varierar mycket från dag till dag så det krävs att du är bra på att hitta lösningar på problem samt har förmågan att kunna ställa om till nya förutsättningar. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. B-körkort krävs.

Anställningen

Omfattning:
Heltid
Anställningsform:
Tillsvidareanställning
Tillträde:
Datum för tillträde saknas
Antal tjänster
1

Ansökningsinformation

Sista ansökningsdatum:
2023-05-29
Referensnummer:
C139520/2023
Ansök Här

Kontakt

Johan Ulfsparre
Enhetschef
0910-73 50 00

Fackliga företrädare

Jaana Wallin
Vision
0910-73 50 00
Petra Lundström
Vision
0910-73 50 00

Övrig information

Socialkontorets medarbetare ger vård, omsorg och stöd till människor i hela Skellefteå. De kan vara äldre, människor med fysisk eller psykisk funktionsnedsättning eller enskilda och familjer i behov av särskilt stöd under en period. Vår verksamhet finns runt om i hela kommunen och hos oss finns specialister inom flera områden inom vård, omsorg, kost, stöd och aktivering för funktionsnedsatta, missbruksvård, familjerådgivning och mycket mer. Med empati, kunskap och engagemang bidrar socialkontoret till att skapa ett Skellefteå där alla får plats. Läs mer om Skellefteå här: https://skelleftea.se Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag samt annonsförsäljare undanbeds.

Senast uppdaterad:
0910-73 50 00

Besöksadress: Stadshuset,
Trädgårdsgatan 6, Skellefteå

kundtjanst@skelleftea.se