Tillbaka till sökresultatet

Arbetsledare Drift, Fastighetsavdelningen

Support och lokaler

Om arbetsplatsen

Hos oss handlar varje arbetsdag om att kommunen ska fungera och utvecklas så bra som möjligt för alla som bor och verkar här. Det är inte tvärenkelt. Prioriteringar av tid, kompetens och engagemang är sällan det. Men vi kan lova att det så gott som alltid kommer att vara värt det. Vi söker nu en arbetsledare till driftsektionen som vill vara del av ett arbetslag som arbetar mest av allt för andra, men även för varandra. Fastighetsavdelningen inom Support och lokaler finns till för kommunens verksamheter genom bland annat en effektiv och hållbar lokalförsörjning. Verksamheten ska genomsyras av servicekänsla, kvalitet, flexibilitet och snabbhet. I takt med att verksamhetens behov förändras, utvecklas också rollen som arbetsledare. Det skapar möjligheter att påverka med kunden i fokus! Som arbetsledare på driftsektionen har du totalt 50 kollegor.

Arbetsuppgifter

Som en av två arbetsledare inom drift kommer du att ansvara för centrum och norra sidan älven. Du rapporterar till enhetschef och i din roll ingår daglig arbetsplanering, schemaläggning, förebyggande och felavhjälpande driftunderhåll samt planering och utförande av verksamhetsservice. Större delen av arbetet sker operativt ute i våra områden.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har god kännedom om fastighetsdrift och vi tror att du har jobbat som exempelvis drift- eller fastighetstekniker. Det är meriterande om du har en utbildning inom fastighets- eller driftteknik, alternativt gymnasieexamen från Tekniska programmet eller likvärdigt. I din roll behöver du ha lätt för att skapa nya kontakter och underhålla relationer, vilket kräver ett tillmötesgående, lugnt och tydligt agerande. Du är strukturerad och har förmågan att leda, planera och styra arbetet på ett effektivt sätt. Vi ser det som en fördel om du har fungerat som arbets- eller gruppledare i liknande uppdrag. Som person är du kreativ och bidrar till nya angreppssätt i arbetsrelaterade frågor, samtidigt som du lyssnar in andra och kan anpassa dig om förutsättningarna förändras. Du har en förmåga att uttrycka dig väl på svenska i tal och skrift samt vana av att använda olika digitala verktyg i arbetet. För rollen krävs B-körkort. Vi kommer att begära in utdrag ur belastningsregistret på slutkandidater, med hänsyn till de målgrupper vi dagligen möter i våra uppdrag.

Anställningen

Omfattning:
Heltid
Anställningsform:
Tillsvidareanställning
Tillträde:
Tillträde snarast enligt överenskommelse.
Antal tjänster
1

Ansökningsinformation

Sista ansökningsdatum:
2023-06-12
Referensnummer:
C142068/2023
Ansök Här

Kontakt

Åsa Grundberg
HR-partner, Rekryteringscenter
0910-73 50 00
Per Andersson
Enhetschef
0910-73 50 00

Övrig information

Förvaltningen Support och lokaler har till uppdrag att samordna och utveckla effektivt stöd så att kommunens verksamheter kan fokusera på sina olika huvuduppdrag och ge effektivare service till kommunens invånare. Vi ansvarar för kommunens övergripande samordning och utveckling av tjänster inom områden som måltid, fastighet, personal, ekonomi, inköp, information, kundtjänst och IT. Läs mer om Skellefteå här: https://skelleftea.se Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag samt annonsförsäljare undanbeds.

Senast uppdaterad:
0910-73 50 00

Besöksadress: Stadshuset,
Trädgårdsgatan 6, Skellefteå

kundtjanst@skelleftea.se