Tillbaka till sökresultatet

Kockar

Support och lokaler

Om arbetsplatsen

Vill du känna dig efterlängtad, uppskattad och ha roligt på jobbet? Är du dessutom kock, då är det här jobbet rätt för dig! Hos oss blir du del av ett arbetslag där vi jobbar mest av allt för andra men även för varandra. Du blir en del av ett gäng härliga kollegor och engagerade chefer. Nu söker vi kockar till våra verksamheter som ska stötta våra kök och täcka upp vid planerade ledigheter och/eller korttidsfrånvaro. Vi erbjuder dig sköna kollegor, superbra ledarskap och möjlighet att anpassa arbetstider utifrån ditt liv. Som kock hos oss har du flexibla arbetstider. Måndag till fredag, dagtid finns såklart men vill du jobba mer helg för att vara ledig mitt i veckan så är det möjligt. Vi kan erbjuda olika områden och olika team beroende på hur långt du kommit som kock och vem du är som person. Individuell inskolningsplan som ska passa just dig. Låter det här rätt för dig? Sök!

Arbetsuppgifter

Du utvecklar måltiden och köken i nära samarbete med kollegor och kunder för att våra matgäster alltid ska få en positiv känsla i mötet med oss. Ibland arbetar du självständigt och ibland tillsammans med andra. Eftersom du till viss del kommer ersätta kollegor vid frånvaro så är du såklart efterlängtad! Här berättar en av våra kockar mer: https://youtu.be/GP06guo8baQ

Kvalifikationer

För att jobba som kock behöver du ha restaurangutbildning på gymnasienivå eller motsvarande utbildning. Har du inte utbildningen men arbetat som kock inom restaurang eller storkök så vill vi gärna att du söker ändå. Det är ett socialt arbete så vi söker dig som tycker om att jobba med kollegor och möta matgäster och kunder. Du ser god service som en självklarhet för dig och du har förmågan att behålla leendet och vara trevlig även i pressade situationer. Du är flexibel och anpassar dig snabbt när förutsättningarna ändras. Du har tillräckliga kunskaper i svenska språket för säker livsmedelshantering. Det är absolut en fördel om du har körkort och tillgång till bil men det är inte något krav. Vid arbete inom måltidsverksamhet inom Utbildning och arbetsmarknads verksamheter krävs att du lämnar ett utdrag från belastningsregistret. Du beställer själv utdraget för skola och barnomsorg hos https://polisen.se/. Det är giltigt ett år och måste därefter förnyas.

Anställningen

Omfattning:
Heltid
Anställningsform:
Tillsvidareanställning
Tillträde:
Tillträde enligt överenskommelse. Rekryteringen sker löpande, så vänta inte med din ansökan!
Antal tjänster
4

Ansökningsinformation

Sista ansökningsdatum:
2023-10-23
Referensnummer:
C154661/2023
Ansök Här

Kontakt

Josefine Viklund
Personalhandläggare
0910-73 50 00

Övrig information

Förvaltningen Support och lokaler har till uppdrag att samordna och utveckla effektivt stöd så att kommunens verksamheter kan fokusera på sina olika huvuduppdrag och ge effektivare service till kommunens invånare. Vi ansvarar för kommunens övergripande samordning och utveckling av tjänster inom områden som måltid, fastighet, personal, ekonomi, inköp, information, kundtjänst och IT. Läs mer om Skellefteå här: https://skelleftea.se Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag samt annonsförsäljare undanbeds.

Senast uppdaterad:
0910-73 50 00

Besöksadress: Stadshuset,
Trädgårdsgatan 6, Skellefteå

kundtjanst@skelleftea.se