Tillbaka till sökresultatet

Kundtjänsthandläggare

Support och lokaler

Om arbetsplatsen

Hos oss handlar varje arbetsdag om att kommunen ska fungera och utvecklas så bra som möjligt för alla som bor och verkar här. Det är inte tvärenkelt. Prioriteringar av tid, kompetens och engagemang är sällan det. Men vi kan lova att det så gott som alltid kommer att vara värt det. Kundtjänst är den självklara vägen för kontakt, frågor och dialog med Skellefteå kommun. VI söker två kundtjänsthandläggare som vill arbeta med att ge våra medborgare god service som präglas av ett professionellt bemötande. I den här rekryteringen kommer vi att använda oss av tester som en del i urvalsarbetet.

Arbetsuppgifter

Du ger professionell service via telefon, mail och via besök i våra receptioner. Arbetet sker med kunden i centrum och med hög fokus på snabb handläggning, hög uppklarning och god tillgänglighet. I arbetet ingår bland annat att vägleda och ge information till kunder, ta emot och hantera ansökningar och statusfrågor samt hantera eventuella synpunkter eller förslag från kunder. Arbetet utförs i verksamhetssystem och du har ett nära samarbete med dina kollegor och medarbetare på kommunens förvaltningar. Schemalagd arbetstid måndag- fredag tillämpas.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har erfarenhet av kundnära arbete och att leverera bra service är för dig en självklarhet. En förutsättning för att lyckas i uppdraget är att du är snabb på att ta in och bearbeta information samt att du kan föra anteckningar digitalt under pågående samtal. Du hanterar även dator och olika informationssystem obehindrat. Flytande svenska i tal och skrift är ett krav och kan du dessutom kommunicera obehindrat på engelska, finska, jiddisch, meänkieli, romani chib eller samiska så är det meriterande. Du har ett professionellt bemötande, är tillmötesgående och anstränger dig för att leverera lösningar till kund. Arbetet sker periodvis i ett högt tempo som kan innebära arbete i flera system samtidigt och många väntande kunder. Du behöver därför kunna bevara lugnet och fokus även under pressade och stressiga situationer. Att samarbeta med andra, stötta kollegor och ställa om när förutsättningarna förändras är för dig en självklarhet. För den ena rollen är det ett krav att du har erfarenhet från någon av socialkontorets verksamheter eftersom du kommer att arbeta i socialkontorets svarsgrupp.

Anställningen

Omfattning:
Heltid
Anställningsform:
Tillsvidareanställning
Tillträde:
Tillträde enligt överenskommelse.
Antal tjänster
2

Ansökningsinformation

Sista ansökningsdatum:
2023-3-21
Referensnummer:
C127330/2023
Ansök Här

Kontakt

Lena Kerns
Enhetschef, kundtjänst
0910 - 73 50 00
Karina Frimodig
Enhetschef, kundtjänst
0910 - 73 50 00
Elin Björkman
Rekryteringskonsult
0910-73 50 00

Fackliga företrädare

John Westergren
Vision
0910 - 73 50 00
Anton Vahlberg
Vision
0910 - 73 50 00

Övrig information

Förvaltningen Support och lokaler har till uppdrag att samordna och utveckla effektivt stöd så att kommunens verksamheter kan fokusera på sina olika huvuduppdrag och ge effektivare service till kommunens invånare. Vi ansvarar för kommunens övergripande samordning och utveckling av tjänster inom områden som måltid, fastighet, personal, ekonomi, inköp, information, kundtjänst och IT. Läs mer om Skellefteå här: http://portal.skelleftea.se/ Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag samt annonsförsäljare undanbeds.

Hjälp oss förbättra webbplatsen!

Om du inte hittar informationen du sökte efter, klicka på nej-knappen nedan och skicka oss ett meddelande om vad som saknas.

Senast uppdaterad: