Tillbaka till sökresultatet

Undersköterskor med fast omsorgskontakt, hemtjänst

Avdelningen för vård och omsorg

Om arbetsplatsen

Vi söker undersköterskor med ansvar som fast omsorgskontakt som vill ingå i arbetslag där vi jobbar mest av allt för andra - men även för varandra. Skellefteå förbereder sig på att växa rejält de närmaste åren. Med fler människor ökar också behovet av god vård - här strävar vi efter att alla ska fortsätta leva ett bra liv. Som Undersköterska är du en värdefull samhällsbyggare i framtidens Skellefteå. Vi söker undersköterskor med fast omsorgkontakt till områdena: Nordanå hemtjänst Väst på stan hemtjänst Båda hemtjänstgrupperna utgår från samma lokal som ligger belägen i centrala Skellefteå.

Arbetsuppgifter

Som fast omsorgskontakt ger du stöd till både individ och kontaktperson genom att kvalitetssäkra, hålla samman, planera och följa upp vården och omsorgen. Tillsammans med kontaktperson bidrar ni till en personcentrerad vård och omsorg där individen ges möjlighet att leva livet hela livet. Inom ditt ansvarområde ingår det även att utföra vård- och omsorgsinsatser tillsammans med dina kollegor. Genom ett rehabiliterande synsätt ska du stödja och uppmuntra den äldres förmågor. I arbetsuppgifterna ingår även att dokumentera, planera och organisera det dagliga arbetet samt att vara kontaktperson. Arbetet utförs i nära samarbete med kollegor, närstående och andra resurspersoner.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad Undersköterska och har erfarenhet av arbete inom vård och omsorg. Du känner starkt engagemang och är professionell och lyhörd i ditt arbete. Det är naturligt för dig att bemöta och visa respekt för andras behov och önskemål och du trivs när du får hjälpa och stötta andra människor. Du är bra på att samarbeta samtidigt som du har förmåga att arbeta självständigt och ta egna initiativ. Skellefteå kommun är finsk förvaltningskommun, det är därför meriterande om du kan finska. Kan du dessutom teckenspråk så ser vi det som en tillgång i våra verksamheter. För vissa hemtjänstområden krävs B-körkort, Om dina betyg inte redan finns hos oss; kom ihåg att bifoga dina undersköterskebetyg och betyg för svenska och samhällskunskap i din ansökan.

Anställningen

Omfattning:
Heltid
Anställningsform:
Tillsvidareanställning
Tillträde:
Tillsättning enlig överenskommelse
Antal tjänster
3

Ansökningsinformation

Sista ansökningsdatum:
2023-06-05
Referensnummer:
Omgång 39
Ansök Här

Kontakt

Linn Furtenback
Enhetschef Vård o Omsorg
0910-73 50 00
Helen Sandström
Enhetschef, Vård o Omsorg
0910-73 50 00
Lisa Andersson
Hr-partner, Rekryteringscenter
0910 - 73 50 00

Fackliga företrädare

Kommunal sektion
010-442 96 77
skelleftea.vasterbotten@kommunal.se

Övrig information

Socialkontorets medarbetare ger vård, omsorg och stöd till människor i hela Skellefteå. De kan vara äldre, människor med fysisk eller psykisk funktionsnedsättning eller enskilda och familjer i behov av särskilt stöd under en period. Vår verksamhet finns runt om i hela kommunen och hos oss finns specialister inom flera områden inom vård, omsorg, kost, stöd och aktivering för funktionsnedsatta, missbruksvård, familjerådgivning och mycket mer. Med empati, kunskap och engagemang bidrar socialkontoret till att skapa ett Skellefteå där alla får plats. Läs mer om Skellefteå här: https://skelleftea.se Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag samt annonsförsäljare undanbeds.

Senast uppdaterad:
0910-73 50 00

Besöksadress: Stadshuset,
Trädgårdsgatan 6, Skellefteå

kundtjanst@skelleftea.se