Tillbaka till sökresultatet

Sommarjobb - Samordnare inom Hemtjänst

Avdelningen för vård och omsorg

Om arbetsplatsen

Vi söker nu engagerade samordnare som vill vara en del av en verksamhet där vi arbetar mest av allt för andra, men även för varandra. Hemtjänsten i Skellefteå kommun är en verksamhet som kräver god planering och snabb omställningsförmåga. Där spelar du som samordnare en viktig roll. I rollen som samordnare arbetar man mot hemtjänstområden över hela kommunen. Vi söker samordnare inför sommaren 2023 till både centrala Skellefteå och till våra ytterområden.

Arbetsuppgifter

Som samordnare inom hemtjänsten bidrar du aktivt till att verksamheten följer ramarna och når målen genom att koordinera och planera. Precis som alla medarbetare inom vård och omsorg har samordnaren individen i fokus. I rollen som samordnare i hemtjänsten kommer du bland annat att vara mottagare av uppdrag från Beslutsenheten och hantera ärenden på sjukhuset via Prator. Du kommer att koordinera och planera den dagliga verksamheten tillsammans med Bemanningscenter, chef och övriga samordnare i samarbetsområdet. Som stöd för dig som samordnare inom hemtjänsten finns verksamhetssystem med god möjlighet att skapa struktur, plocka ut statistik som beslutsunderlag. I arbetet kan det ingå viss del av vård och omsorgsarbete vid behov.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en god administrativ förmåga och kan strukturera och planera arbetet på ett effektivt sätt. Du har förmåga att använda olika digitala verktyg och sätter dig snabbt in i olika system. Du är tydlig i din kommunikation i svenska i både tal och skrift. Relevant utbildning och/eller erfarenhet av att arbeta inom vård och omsorg är meriterande, liksom erfarenhet av schemaläggning, personalplanering eller annat administrativt arbete. Som samordnare behöver du vara skicklig på att strukturera arbetet samt att skapa och upprätthålla planeringar. Eftersom verksamheten varierar mycket från dag till dag krävs att du är bra på att hitta lösningar på problem samt är flexibel och kan ställa om till nya förutsättningar. För att lyckas i uppdraget krävs även en bra samarbetsförmåga samtidigt som du driver ditt arbete framåt på ett självständigt sätt. B-körkort är ett krav inom några av våra verksamheter.

Anställningen

Omfattning:
Heltid
Anställningsform:
Sommarjobb / Säsongsanställning
Tillträde:
2023-06-12 tom 2023-08-13 Urval och intervjuer sker löpande, så vänta inte med din ansökan!
Antal tjänster
10

Ansökningsinformation

Sista ansökningsdatum:
2023-4-3
Referensnummer:
C121565/2023
Ansök Här

Kontakt

Karolin Brännström
Enhetschef
0910 - 73 50 00
Robert Westerlund
Samordnare
0910 - 73 50 00

Fackliga företrädare

Louise Persson
Vision
0910 - 73 50 00

Övrig information

Socialkontorets medarbetare ger vård, omsorg och stöd till människor i hela Skellefteå. De kan vara äldre, människor med fysisk eller psykisk funktionsnedsättning eller enskilda och familjer i behov av särskilt stöd under en period. Vår verksamhet finns runt om i hela kommunen och hos oss finns specialister inom flera områden inom vård, omsorg, kost, stöd och aktivering för funktionsnedsatta, missbruksvård, familjerådgivning och mycket mer. Med empati, kunskap och engagemang bidrar socialkontoret till att skapa ett Skellefteå där alla får plats. Läs mer om Skellefteå här: http://portal.skelleftea.se/ Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag samt annonsförsäljare undanbeds.

Hjälp oss förbättra webbplatsen!

Om du inte hittar informationen du sökte efter, klicka på nej-knappen nedan och skicka oss ett meddelande om vad som saknas.

Senast uppdaterad: