Tillbaka till sökresultatet

Utbildningssamordnare, Yrkeshögskolan

Utbildning och arbetsmarknad

Om arbetsplatsen

Det händer otroligt mycket i Skellefteå just nu och staden växer sig allt större. Vi söker nu en utbildningssamordnare till Yrkeshögskolan som vill vara delaktig i att forma framtidens vuxenutbildning. Här jobbar vi mest av allt för andra, men även för varandra och det gemensamma målet med vårt arbete är att utbildningen ska fungera så bra som möjligt för alla som studerar hos oss. VUX i Skellefteå ligger på Campus och har en mängd olika utbildningar för vuxna. Yrkeshögskolan är Sveriges mest pricksäkra utbildningsform. Nio av tio som slutför en YH-utbildning går ut till jobb. Vi bedriver idag åtta olika yrkeshögskoleutbildningar och ett tiotal korta kurser. Läs mer här: https://www.skelleftea.se/yrkeshogskolan Vi ser fram emot din ansökan!

Arbetsuppgifter

Som utbildningssamordnare för Yrkeshögskolan ingår du i ett arbetslag med utbildningsledarna, där du kommer att ha ett särskilt ansvar för samordning och administration. De huvudsakliga arbetsuppgifterna består av antagnings- och examinationsarbete, dokumentation och rapportering enligt lagar och förordningar i kontakt med Myndigheten för yrkeshögskolan samt studiestödshantering och rapportering till CSN. I arbetsuppgifterna ingår också att delta vid bransch- och ledningsgruppsmöten. Du kommer även att sköta webb och textunderhåll på vår publika webbsida samt hantera våra konton på sociala plattformar. Andra arbetsuppgifter som involverar marknadsföring ingår också i uppdraget.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är en erfaren administratör, gärna med arbetslivserfarenhet från skola, framförallt Yrkeshögskolan. Tidigare erfarenhet av mötesadministration och vana att föra protokoll är meriterande. Du har en högskoleutbildning inom utbildningsväsendet, eller annan högskoleutbildning som bedöms relevant för arbetet. Du kan kommunicera obehindrat på svenska i både tal och skrift och kan göra dig förstådd också på engelska. För att lyckas i rollen som utbildningssamordnare behöver du ha digitala kunskaper samt lätt för att sätta dig in i nya system. Har du dessutom erfarenhet av att arbeta med Edlevo är det meriterande, liksom om du tidigare arbetat med rapportering till CSN. Vi ser det även som önskvärt om du har erfarenhet från arbete med marknadsföring och webbpublicering. Som person har du förmågan att självständigt planera, organisera och genomföra ditt arbete. Du behöver samtidigt vara flexibel för att kunna ställa om och anpassa dig till ändrade omständigheter. Vi tror också att du är nytänkande och kan bidra med kreativa idéer och inspel. För att trivas i rollen behöver du ha god samarbetsförmåga - du bidrar med kunskap och erfarenhet samt är bra på att lyssna in andra.

Anställningen

Omfattning:
Heltid
Anställningsform:
Tillsvidareanställning
Tillträde:
Datum för tillträde saknas
Antal tjänster
1

Ansökningsinformation

Sista ansökningsdatum:
2023-4-3
Referensnummer:
C129453/2023
Ansök Här

Kontakt

Ulf Olofsson
Rektor
0910 - 73 50 00
Lina Stålhös
Rekryteringskonsult
0910-73 50 00

Övrig information

Utbildning och arbetsmarknad är en av kommunens största förvaltningar med cirka 3 000 medarbetare. Vår verksamhet finns i hela kommunen med cirka 35 grundskolor, 87 förskolor, 40 fritidshem och tre gymnasieskolor. Vi arbetar för att barn och unga ska ha de verktyg de behöver för att hitta rätt i både nutid och framtid. Vi verkar för en helhetssyn och en röd tråd i utveckling och lärande från förskola till och med gymnasiet. En växande vuxenutbildning och en arbetsmarknadsenhet med fokus på de som behöver extra stöd ingår också i förvaltningen. För att arbeta inom Utbildning och arbetsmarknads verksamheter krävs att du lämnar ett utdrag från belastningsregistret. Du beställer själv utdraget för skola och barnomsorg hos https://polisen.se/. Det är giltigt ett år och måste därefter förnyas. Läs mer om Skellefteå här: https://skelleftea.se Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag samt annonsförsäljare undanbeds.

Hjälp oss förbättra webbplatsen!

Om du inte hittar informationen du sökte efter, klicka på nej-knappen nedan och skicka oss ett meddelande om vad som saknas.

Senast uppdaterad: