Tillbaka till sökresultatet

Sommarjobb - Servicevärdar till Byske Havsbad och Skellefteå Camping

Kultur- och fritidskontoret

Om arbetsplatsen

Hos oss handlar varje arbetsdag om att vi tillsammans vill göra skillnad för de som besöker och bor i Skellefteå och vår yttersta ambition är att alla ska ha möjlighet till en meningsfull fritid. Här jobbar vi mest av allt för andra, men även för varandra. Vi söker nu engagerade medarbetare som under sommaren 2023 vill vara med och bidra till campingupplevelser som överträffar förväntningarna. Byske Havsbad och Skellefteå Camping har en hög standard och är två välbesökta och uppskattade campingar. Genom positiv, kunnig och serviceinriktad personal skapar vi trivsel och bra relationer till våra gäster. Läs mer om Byske Havsbad och Skellefteå camping här: www.byskehavsbad.se och www.skellefteacamping.se

Arbetsuppgifter

Som servicevärd kan du exempelvis arbeta i café, med uthyrning eller att leda barnaktiviteter. Vårt café i Byske ligger fint med utsikten mot stranden och i Skellefteå har vi härlig utsikt till Vitberget. Här säljer vi fika, glass, lättare luncher och godis. Vid uthyrningen tar vi hand om och hyr ut trampbåtar, trampbilar, cyklar, golfklubbor med mera. Som ledare för barnaktiviteter kommer du att bemanna våra barn- och ungdomshus där du interagerar med våra yngre gäster. Vi söker även lokalvårdare, badvärdar och vaktmästare inför sommaren 2023. Byske Havsbad kommer att anställa flest medarbetare, men även Skellefteå Camping har behov av att anställa ett antal. Oavsett roll kommer du att vara tillgänglig för att ge gäster bra service och svara på frågor. Det är gästernas önskemål och behov som styr vårt arbete och tillsammans arbetar vi för att de ska få en så bra upplevelse som möjligt! Vi har schemalagd arbetstid och jobbar både kvällar och helger.

Kvalifikationer

För att arbeta på camping behöver du behärska det svenska och engelska språket obehindrat. Har du ytterligare språkkunskaper är det meriterande. Utbildning inom turism, service eller pedagogiska områden är också meriterande, liksom erfarenhet av att ha arbetat inom service eller lokalvård. Som person trivs du med att ge andra människor service samt älskar att förbättra kundupplevelsen och skapa goda relationer. Du är initiativrik och har förmågan att lösa problem även i pressade situationer. Du är engagerad, ansvarsfull, lösningsorienterad och tillmötesgående. Inom vissa områden är det ett krav att du har fyllt 18 år.

Anställningen

Omfattning:
Heltid
Anställningsform:
Sommarjobb / Säsongsanställning
Tillträde:
Urval och tillsättning sker löpande, så vänta inte med din ansökan!
Antal tjänster
50

Ansökningsinformation

Sista ansökningsdatum:
2023-6-1
Referensnummer:
C116409/2022
Ansök Här

Kontakt

Josef Hedlund
Rekryteringskonsult
0910 - 73 50 00

Övrig information

För att arbeta i vår verksamhet krävs att du lämnar ett utdrag från belastningsregistret. Utdraget beställer du själv på http://www.polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret. Det belastningsregister du ska ha hittar du om du klickar på fliken "Övrigt arbete med barn". Kultur- och fritidskontoret arbetar för att anläggningar, friluftsliv, fritidsgårdar, föreningsstöd, campingar och kultur- och biblioteksverksamhet ska fungera så bra som möjligt för alla som bor och verkar i hela Skellefteå. Verksamheten drivs hållbart och jämställt med fokus på hälsa, livsmiljö och samverkan. Vi har riktigt höga ambitioner och ska vara ledande inom vårt område. Bland annat utifrån syftet att bidra till att unga människor stannar kvar i eller flyttar till kommunen. Läs mer om Skellefteå här: http://portal.skelleftea.se/ Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag samt annonsförsäljare undanbeds.

Hjälp oss förbättra webbplatsen!

Om du inte hittar informationen du sökte efter, klicka på nej-knappen nedan och skicka oss ett meddelande om vad som saknas.

Senast uppdaterad: