Tillbaka till sökresultatet

Undersköterskor, resursteam boende

Avdelningen för vård och omsorg

Om arbetsplatsen

Skellefteå förbereder sig på att växa rejält de närmaste åren. Med fler människor ökar också behovet av god vård. På Skellefteå kommuns vård- och omsorgsboenden jobbar vi mest av allt för andra men även för varandra. Vi strävar efter att alla ska kunna leva livet bäst möjligt med rätt omvårdnad. Som undersköterska är du en värdefull samhällsbyggare i framtidens Skellefteå. Vi söker tre undersköterskor varav två undersköterskor som vill ha möjligheten att arbeta dagtid inom vård och omsorg, samt en undersköterska som vill arbeta natt. Du kommer få möjlighet att tillsammans med kollegor vara med i uppbyggnadsfasen av resursteamet. Resursteamets huvudsakliga uppgift är att arbeta där verksamheten behöver och täcka upp för korttidsfrånvaro. Det gäller främst för boenden inom område Öst, Centrum söder och Centrum norr samt inom hemtjänsten. För dagtjänsterna är utgångsläget att arbeta vardagar dagtid med möjlighet att även arbeta kvällar och helger.

Arbetsuppgifter

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter som anställd i resursteamet är att täcka upp vid korttidsfrånvaro på boenden och i hemtjänst. I uppdraget ingår även att täcka upp vid kortidsvikariat, upp till 2-3 veckor där kompetens och erfarenhet krävs. Du utför vård- och omsorgsinsatser inom ditt ansvarsområde samt svarar på trygghetslarm och utför hälso- och sjukvårdsinsatser. Genom ett rehabiliterande synsätt ska du stödja och uppmuntra den äldres förmågor. I arbetsuppgifterna ingår att dokumentera, planera och organisera det dagliga arbetet. Arbetet utförs i nära samarbete med kollegor, närstående och andra resurspersoner.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad undersköterska och har erfarenhet av arbete inom vård och omsorg. Du känner starkt engagemang, är professionell och lyhörd i ditt arbete. Det är naturligt för dig att bemöta och visa respekt för andra och du trivs när du får hjälpa och stötta andra människor. Du är bra på att samarbeta samtidigt som du har förmåga att arbeta självständigt och ta egna initiativ. Du som person har lätt att anpassa dig till ändrade omständigheter och kan förflytta dig till andra verksamheter under arbetstid. För tjänsten krävs B-körkort och tillgång till egen bil. Skellefteå kommun är finsk förvaltningskommun, det är därför meriterande om du kan finska. Kan du dessutom teckenspråk så ser vi det som en tillgång i våra verksamheter.

Anställningen

Omfattning:
Heltid
Anställningsform:
Tillsvidareanställning
Tillträde:
Urval och intervjuer sker löpande, vänta därför inte med att skicka in din ansökan.
Antal tjänster
3

Ansökningsinformation

Sista ansökningsdatum:
2023-06-05
Referensnummer:
Omgång 39
Ansök Här

Kontakt

Emma Holmberg
Enhetschef
0910-73 50 00
Julia Eriksson
HR-partner, Rekryteringscenter
0910-73 50 00

Fackliga företrädare

Maria Andreasson
Kommunal
0910 – 73 50 00

Övrig information

Socialkontorets medarbetare ger vård, omsorg och stöd till människor i hela Skellefteå. De kan vara äldre, människor med fysisk eller psykisk funktionsnedsättning eller enskilda och familjer i behov av särskilt stöd under en period. Vår verksamhet finns runt om i hela kommunen och hos oss finns specialister inom flera områden inom vård, omsorg, kost, stöd och aktivering för funktionsnedsatta, missbruksvård, familjerådgivning och mycket mer. Med empati, kunskap och engagemang bidrar socialkontoret till att skapa ett Skellefteå där alla får plats. Läs mer om Skellefteå här: https://skelleftea.se Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag samt annonsförsäljare undanbeds.

Senast uppdaterad:
0910-73 50 00

Besöksadress: Stadshuset,
Trädgårdsgatan 6, Skellefteå

kundtjanst@skelleftea.se