Tillbaka till sökresultatet

Sommarjobb, drifttekniker

Samhällsbyggnad

Om arbetsplatsen

Hos oss handlar varje arbetsdag om att kommunen ska fungera och utvecklas så bra som möjligt för alla som bor och verkar här. I både tätort, samhälle och by. Här ska fler människor leva och bo och just nu pågår arbetet för att möta utvecklingen. Det byggs och planeras som aldrig förr. Nya bostäder, arbetsplatser och infrastruktur tar form. VA är en del i Samhällsbyggnads vatten- och avfallsavdelning. Huvuduppgiften är att producera och distribuera dricksvatten samt samla in och rena avloppsvatten. I verksamheten ingår även att behandla organiskt avfall och avloppsslam genom rötning samt att producera biogas. Verksamheten spelar en central roll i samhällsutvecklingen och kan samtidigt jämföras med en processindustri. Vi söker nu drifttekniker som vill arbeta under sommaren med avlopp, dricksvatten eller på Tuvan biogas. I din ansökan kan du ange med vad du helst vill arbeta.

Arbetsuppgifter

Arbetet som drifttekniker innebär att genom tillsyn och skötsel säkerställa drift och underhåll av vattenverk, reservoarer, biogasanläggning, avloppsreningsverk och avloppspumpstationer. I jobbet på enheten ledningsnät ingår även byte av vattenmätare. Du arbetar tillsammans med övrig driftspersonal men förväntas utföra arbetsuppgifterna självständigt och med hög kvalitet.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har teknisk gymnasieutbildning med inriktning driftteknik/processindustri eller energiprogrammet alternativt annan utbildning inom VA. Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete inom likande VA-verksamhet som exempelvis VVS-installation, driftteknik VA eller annan processindustri. För jobbet krävs att du har fyllt 18 år och innehar B-körkort.

Anställningen

Omfattning:
Heltid
Anställningsform:
Sommarjobb / Säsongsanställning
Tillträde:
Tillträde efter överenskommelse. Rekryteringen sker löpande, så vänta inte med din ansökan!
Antal tjänster
6

Ansökningsinformation

Sista ansökningsdatum:
2023-4-1
Referensnummer:
C118442/2022
Ansök Här

Kontakt

Robert Vårstig
Enhetschef Vatten och avfall
0910-73 50 00
Ulf Åström
Enhetschef Avlopp
0910 - 73 50 00
Mattias Lindkvist
Enhetschef Dricksvatten
0910 - 73 50 00

Fackliga företrädare

Andreas Tegström Jonsson
Kommunal
0910-73 50 00
Emanuel Mattson
Vision
0910 - 73 50 00

Övrig information

På samhällsbyggnad tänker vi kretslopp, framtid och människor. Vi erbjuder kommunal service av hög klass, för våra kommuninvånare och det lokala näringslivet. Med teknik av god kvalitet och mångfald, både sett till verksamhetsområden, personal och teknisk utveckling, gör vi ett växande Skellefteå möjligt. Vår kunskap finns inom områdena miljö, gator, parker, räddningstjänst, sotning, fysisk planering, hamn, service samt vatten och avfall. Läs mer om Skellefteå här: http://portal.skelleftea.se/ Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag samt annonsförsäljare undanbeds.

Hjälp oss förbättra webbplatsen!

Om du inte hittar informationen du sökte efter, klicka på nej-knappen nedan och skicka oss ett meddelande om vad som saknas.

Senast uppdaterad: