Tillbaka till sökresultatet

Enhetschef, Trivseln vård- och omsorgsboende

Avdelningen för vård och omsorg

Om arbetsplatsen

Vi söker nu en engagerad enhetschef till Trivselns vård- och omsorgsboende. Det händer mycket i Skellefteå. Här ska många fler människor leva och bo och just nu pågår arbetet för att möta utvecklingen. Inom socialkontorets vård- och omsorgsavdelning ger vi stöd till människor i hela Skellefteå. Tillsammans utformar vi ett stöd som bidrar till en meningsfull vardag med rätt omvårdnad. Här jobbar vi mest av allt för andra och varandra. Varje dag för hela Skellefteå. Trivselns vård- och omsorgsboende ligger i centrala Ursviken och består av 37 lägenheter fördelat på två våningsplan. Alla lägenheter har tillgång till en egen uteplats eller balkong. Busshållplats finns cirka 150 meter från boendet. Välkommen att bli en av oss!

Arbetsuppgifter

Som chef i Skellefteå kommun har du en viktig roll i en organisation där vi arbetar på invånarnas uppdrag. Det är en speciell utmaning som kräver både långsiktighet och förmågan att göra skillnad här och nu. Du kommer att vara verksam som enhetschef på arbetsplatsen men ingår i ett större team av enhetschefer som är underställda verksamhetschef. Tillsammans bidrar ni till utvecklingen av hela verksamhetsområdet och att uppnå gemensamma resultatmål. Som enhetschef har du tillsammans med din chefskollega det övergripande ansvaret för att verkställa beslut enligt gällande lagstiftning, mål, riktlinjer och policys. Du har ansvar för personal, arbetsmiljö, ekonomi och verksamhet. Du säkerställer vård och omsorg till de boende i rätt tid, med rätt kvalitet och till rätt kostnad. Du omges av flera stödfunktioner inom bland annat rekrytering, schemaläggning, ekonomi och HR. De underlättar och stödjer ditt administrativa arbete och fungerar även som kompetensstöd. Utöver det har du möjlighet att ta stöd av samordnare som finns på plats samt andra chefer inom kommunen, tillsammans hjälps vi åt!

Kvalifikationer

Vi söker dig som vill ta dig an ett viktigt uppdrag och som drivs av utmaningar. Du har ett tillitsbaserat ledarskap och har förmågan att stimulera, engagera och motivera medarbetare till förnyelse och utveckling. Detta uppnår du genom att vara ett gott föredöme, ge stöd och hantera konflikter samt att uppmuntra till delaktighet och kreativitet. Det är naturligt för dig att jobba med ett coachande ledarskap samt en tro på individens egna förmågor. Du har ledarerfarenhet samt högskoleutbildning. Det är meriterande om du har chefserfarenhet och erfarenhet av socialt arbete samt kunskap om vad det innebär att arbeta i en politiskt styrd organisation. I ditt arbete är du en lagspelare som kan ta egna beslut och initiativ när situationen så kräver. Du är professionell, skapar engagemang och medleder ansvarstagande medarbetare. Du är framsynt, kvalitetsmedveten och omvärldsorienterad. Mål, mandat och arbetsuppgifter ser du till är tydliga för dina medarbetare så att ni tillsammans effektivt når verksamhetens uppsatta mål. Du behöver B-körkort.

Anställningen

Omfattning:
Heltid
Anställningsform:
Tillsvidareanställning
Tillträde:
Datum för tillträde saknas
Antal tjänster
1

Ansökningsinformation

Sista ansökningsdatum:
2023-10-02
Referensnummer:
318228
Ansök Här

Kontakt

Julia Eriksson
HR-partner, Rekryteringscenter
0910-73 50 00
Jenny Stenman
Verksamhetschef, vård och omsorg
0910-73 50 00

Fackliga företrädare

Ulrika Bergstedt
Vision
0910-73 50 00

Övrig information

Socialkontorets medarbetare ger vård, omsorg och stöd till människor i hela Skellefteå. De kan vara äldre, människor med fysisk eller psykisk funktionsnedsättning eller enskilda och familjer i behov av särskilt stöd under en period. Vår verksamhet finns runt om i hela kommunen och hos oss finns specialister inom flera områden inom vård, omsorg, kost, stöd och aktivering för funktionsnedsatta, missbruksvård, familjerådgivning och mycket mer. Med empati, kunskap och engagemang bidrar socialkontoret till att skapa ett Skellefteå där alla får plats. Läs mer om Skellefteå här: https://skelleftea.se Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag samt annonsförsäljare undanbeds.

Senast uppdaterad:
0910-73 50 00

Besöksadress: Stadshuset,
Trädgårdsgatan 6, Skellefteå

kundtjanst@skelleftea.se