Tillbaka till sökresultatet

Sommarjobb enhetschefer, stöd och service

Stöd och service

Om arbetsplatsen

Hos oss handlar varje arbetsdag om att kommunen ska fungera och utvecklas så bra som möjligt för alla som bor och verkar här. Vi på Socialkontoret utformar tillsammans ett stöd som ökar möjligheterna till att leva ett bra liv. Vi söker nu engagerade enhetschefer till sommarvikariat inom LSS boende, socialpsykiatrin och personlig assistans. Som enhetschef inom Stöd och Service arbetar du med verksamheter som ger individanpassat stöd för att öka möjligheterna till ett självständigt och meningsfullt liv. Detta sker genom en verksamhet som är tillgänglig, i ständig utveckling och av hög kvalitet. Vårt mål är att ha en tillitsbaserad verksamhet där de viktigaste besluten tas närmast individen. Du kommer att ha din arbetsplats i Utsikten som tillhör den aktivitetsbaserade delen av Stadshuset.

Arbetsuppgifter

Som enhetschef har du det övergripande ansvaret för att verkställa beslut enligt gällande lagstiftning, mål, riktlinjer och policys. Du är underställd verksamhetschef och har ansvaret för ett antal medarbetare samt verksamhets- och budgetansvar. Under sommarmånaderna består en stor del av arbetsuppgifterna att arbeta med bemanning. Du omges av flera stödfunktioner inom bland annat rekrytering, bemanning, schemaläggning, ekonomi, HR med mera, som underlättar och stödjer ditt administrativa arbete som chef och som även fungerar som kompetensstöd i ditt dagliga arbete. Utöver det har du möjlighet att ta stöd av andra chefer inom kommunen, tillsammans hjälps vi åt.

Kvalifikationer

Vi söker dig som studerar eller har examen från lämplig högskoleutbildning eller annan erfarenhet som bedöms likvärdig. Har du chefs- eller ledarerfarenhet samt kunskap inom verksamhetsområdet ser vi det som meriterande. Du har ett genuint intresse inom ditt område och har förmåga att reflektera och analysera. Du har ett tillitsbaserat ledarskap och har förmågan att stimulera, engagera och motivera medarbetare till förnyelse och utveckling genom att vara ett gott föredöme, ge stöd och hantera konflikter, samt att uppmuntra till delaktighet och kreativitet. Det är naturligt för dig att jobba med ett coachande ledarskap och ha en tro på individens egna förmågor. Du är en lagspelare och trivs med att ha ett nära samarbete med dina kollegor samtidigt som du är trygg i att ta egna beslut och initiativ när situationen så kräver. För att lyckas i rollen behöver du vara strukturerad och välorganiserad och kunna prioritera i ett stort informationsflöde. Då du i rollen kommer att hantera ett flertal olika digitala verktyg behöver du ha förmåga att snabbt sätta dig in i olika system och använda dem på ett effektivt och skickligt sätt. Vidare har du god förmåga att kommunicera i tal och skrift på svenska. Då du i varierad omfattning genomför besök och insatser ute i verksamheten ser vi det som önskvärt att du har B-körkort.

Anställningen

Omfattning:
Heltid
Anställningsform:
Sommarjobb / Säsongsanställning
Tillträde:
2023-06-12 eller snarast efter överenskommelse till och med 2023-08-30. Urval och tillsättning sker löpande så vänta inte med din ansökan!
Antal tjänster
5

Ansökningsinformation

Sista ansökningsdatum:
2023-5-1
Referensnummer:
C126845/2023
Ansök Här

Kontakt

Lena Levander
Verksamhetschef Boende
0910-73 50 00
Maud Berggren
Verksamhetschef Personlig assistans
0910-73 50 00
Amanda Stenberg
Rekryteringskonsult
0910-73 50 00

Övrig information

Socialkontorets medarbetare ger vård, omsorg och stöd till människor i hela Skellefteå. De kan vara äldre, människor med fysisk eller psykisk funktionsnedsättning eller enskilda och familjer i behov av särskilt stöd under en period. Vår verksamhet finns runt om i hela kommunen och hos oss finns specialister inom flera områden inom vård, omsorg, kost, stöd och aktivering för funktionsnedsatta, missbruksvård, familjerådgivning och mycket mer. Med empati, kunskap och engagemang bidrar socialkontoret till att skapa ett Skellefteå där alla får plats. Läs mer om Skellefteå här: https://skelleftea.se Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag samt annonsförsäljare undanbeds.

Hjälp oss förbättra webbplatsen!

Om du inte hittar informationen du sökte efter, klicka på nej-knappen nedan och skicka oss ett meddelande om vad som saknas.

Senast uppdaterad: