Tillbaka till sökresultatet

Kockar, vikariat

Support och lokaler

Om arbetsplatsen

Vi söker kockar som vill vara med och skapa måltidsupplevelser som överträffar förväntningarna. Som vet att en fjortonåring som säger att maten är okej, kan vara ett bättre betyg än en Michelinstjärna. Vi tycker att bra råvaror är viktigt och väljer i första hand närproducerat och därefter svenskt. Hos oss blir du del av ett arbetslag där vi jobbar mest av allt för andra men även för varandra.

Arbetsuppgifter

Som kock lagar du riktigt god mat från grunden, så långt det är möjligt. Du utvecklar maten, köken och måltiden i nära samarbete med kollegor, kunder och gäster allt för att bidra till Norrlands bästa måltidsupplevelse. Våra verksamheter finns i kommunens alla delar, både i ytterområden och i centrala stan. Arbetstider och arbetets innehåll kan därför variera utifrån vilken verksamhet du arbetar inom.

Kvalifikationer

Alternativt har du dokumenterad erfarenhet som kock inom restaurang eller storkök med kunskap enligt checklista. Du har kunskap om: - både det varma och kalla köket - råvaror - att skapa menyer och helhetsmåltider - tillagning och hantering av specialkost och ersättningsprodukter - egenkontroll - ergonomiskt arbete i verksamheten - användning av maskiner i storkök. Att bygga relationer med matgäster, kunder och kollegor är viktigt för dig. Du ser service som en självklarhet och har förmåga att behålla leendet och vara trevlig även i pressade situationer. Du är flexibel och anpassar dig snabbt när förutsättningarna ändras. Du har tillräckliga kunskaper i svenska språket för säker livsmedelshantering. Eftersom våra verksamheter finns i hela kommunen krävs B-körkort och att du även har tillgång till bil.

Anställningen

Omfattning:
Timavlönad
Anställningsform:
Tidsbegränsad anställning
Tillträde:
Datum för tillträde saknas
Antal tjänster
10

Ansökningsinformation

Sista ansökningsdatum:
2023-6-1
Referensnummer:
C116968/2022
Ansök Här

Kontakt

Josefine Viklund
Personalhandläggare
0910-73 50 00

Fackliga företrädare

Kommunal sektion Skellefteå
010-442 96 77
skelleftea.vasterbotten@kommunal.se

Övrig information

Förvaltningen Support och lokaler har till uppdrag att samordna och utveckla effektivt stöd så att kommunens verksamheter kan fokusera på sina olika huvuduppdrag och ge effektivare service till kommunens invånare. Vi ansvarar för kommunens övergripande samordning och utveckling av tjänster inom områden som måltid, fastighet, personal, ekonomi, inköp, information, kundtjänst och IT. Läs mer om Skellefteå här: http://skelleftea.se/ Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag samt annonsförsäljare undanbeds.

Hjälp oss förbättra webbplatsen!

Om du inte hittar informationen du sökte efter, klicka på nej-knappen nedan och skicka oss ett meddelande om vad som saknas.

Senast uppdaterad: