Tillbaka till sökresultatet

Sommarjobb - Badvärdar till Byske utebad

Kultur- och fritidskontoret

Om arbetsplatsen

Hos oss handlar varje arbetsdag om att vi tillsammans vill göra skillnad för de som lever och bor i Skellefteå och vår yttersta ambition är att alla ska ha möjlighet till en meningsfull fritid. Här jobbar vi mest av allt för andra, men även för varandra. Vi söker nu badvärdar som vill vara med och skapa en fantastisk badupplevelse för våra gäster sommaren 2023. Byske tempererade utebad ligger i direkt anslutning till den 5-stjärniga campinganläggningen Byske Havsbad, där vi har ett väl etablerat samarbete med gästen i fokus. Badet erbjuder en stor bassäng på 25 meter, barnpool och två vattenrutschbanor: Turbo och Kamikaze. Läs mer om Byske utebad här: http://www.skelleftea.se/upplev/anlaggningar-och-hallar/tempererade-utebad/byske-utebad

Arbetsuppgifter

Under sommaren har vi många besökare vilket ställer höga krav på säkerhet och som badvärd hos oss arbetar du med bevakning av pooler, skötsel av anläggningen, städning, vattenrening, kassatjänstgöring samt aktiviteter för gäster eller andra serviceuppdrag. Hos oss blir du en del av en arbetsgrupp som arbetar för att ge en hög service och ett gott bemötande till alla kunder.

Kvalifikationer

För att arbeta som badvärd behöver du ha goda simkunskaper och vara trygg i vattnet. För oss är det viktigt att alla badvärdar känner sig trygga i rollen och du kommer därför att få en bra introduktion i arbetet inklusive HLR-utbildning. Vi söker dig som har ett gott omdöme samt förmåga att agera stabilt även i pressade situationer. Eftersom du i stor utsträckning kommer att möta våra badgäster behöver du vara serviceinriktad samt ha intresse och förmåga att hjälpa andra. Då arbetet sker i team ser vi även att du har god samarbetsförmåga.

Anställningen

Omfattning:
Heltid
Anställningsform:
Sommarjobb / Säsongsanställning
Tillträde:
Urval och tillsättning sker löpande så vänta inte med din ansökan!
Antal tjänster
3

Ansökningsinformation

Sista ansökningsdatum:
2023-05-29
Referensnummer:
C140103/2023
Ansök Här

Kontakt

Josef Hedlund
HR-partner, inriktning rekrytering
0910 - 73 50 00

Övrig information

För att arbeta i vår verksamhet krävs att du lämnar ett utdrag från belastningsregistret. Utdraget beställer du själv på http://www.polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret. Det belastningsregister du ska ha hittar du om du klickar på fliken "Övrigt arbete med barn". Kultur- och fritidskontoret arbetar för att anläggningar, friluftsliv, fritidsgårdar, föreningsstöd, campingar och kultur- och biblioteksverksamhet ska fungera så bra som möjligt för alla som bor och verkar i hela Skellefteå. Verksamheten drivs hållbart och jämställt med fokus på hälsa, livsmiljö och samverkan. Vi har riktigt höga ambitioner och ska vara ledande inom vårt område. Bland annat utifrån syftet att bidra till att unga människor stannar kvar i eller flyttar till kommunen. Läs mer om Skellefteå här: http://portal.skelleftea.se/ Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag samt annonsförsäljare undanbeds.

Senast uppdaterad:
0910-73 50 00

Besöksadress: Stadshuset,
Trädgårdsgatan 6, Skellefteå

kundtjanst@skelleftea.se