Tillbaka till sökresultatet

Enhetschef reception och hållbarhet

Kultur- och fritidskontoret

Om arbetsplatsen

Det händer mycket i Skellefteå just nu. Staden växer som aldrig förr och lockar till sig allt fler besökare vilket gör att det knappast har funnits en mer spännande tid att arbeta inom kommunens helårsöppna campingar. Här hittar du norrlandskustens enda 5-stjärniga campinganläggning med finkornig, naturlig havsstrand i Byske samt Skellefteå Camping inbäddad i hjärtat av det vackra Vitbergsområdet i direkt anslutning till fantastiska friluftsaktiviteter. Vi vill fortsätta vara ett attraktivt besöksmål och intensifierar det arbetet med ett ökat hållbarhetstänk. Vi söker nu en enhetschef för reception- och hållbarhet som brinner för service och att utveckla verksamheten! Du kan läsa mer om Skellefteå camping här: https://skelleftea.se/skelleftea-camping/startsida Om Byske här: https://skelleftea.se/byske-havsbad/byske-havsbad/sidor/camping

Arbetsuppgifter

Som receptions- och hållbarhetschef är ditt uppdrag att leverera en bra service till våra gäster, medborgare och samarbetspartners genom att skapa en utvecklande miljö för våra medarbetare. I din roll ingår att vara övergripande ansvarig för campingens hållbarhetsmål. Du är campingens ansikte utåt med personal-, ekonomi- och arbetsmiljöansvar för reception- och servicepool både för Skellefteå camping och Byske havsbad. Du ansvarar för bevakning, planering och utföring av åtgärder som utvecklar campingarna och medarbetare på ett hållbart sätt. Du värnar om att utveckla verksamhetens varumärke på ett hållbart sätt med hänsyn till sociala-, ekonomiska- och miljövänliga aspekter. Detta gör du genom att samla in information och synpunkter, analysera och sedan omsätta detta till praktisk handling. Ditt viktigaste uppdrag som chef är att skapa förutsättningar för dina medarbetare att utföra sina arbeten på ett sätt som gagnar campingarna, gäster och medborgaren enligt kommunens etiska principer. Du förväntas organisera, leda och förverkliga uppsatta visioner och mål i enighet med Skellefteå kommuns tillitsbaserade ledningsfilosofi. För att lyckas med ditt uppdrag, behöver du samarbeta tätt ihop med övriga verksamheter inom campingen men även med interna som externa leverantörer, stödfunktioner, samarbetspartners och vara lyhörd till våra gäster och medborgarens åsikter. Du rapporterar till campingchef och ingår i campingens ledningsgrupp.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har chefserfarenhet. Du har akademisk utbildning som anses relevant eller har skaffat dig motsvarande kunskaper genom arbetslivserfarenhet. Det är naturligt för dig att arbeta med frihet under ansvar samt självständigt strukturera och organisera ditt arbete. Som person är du driven, självgående och har lätt att engagera andra. Rollen kräver noggrannhet, flexibilitet och ständiga förbättringar. Du har samarbetsförmåga, är engagerad, effektiv och analytisk. Ditt arbetssätt karaktäriseras av proaktivitet och struktur, samtidigt som du är flexibel, prestigelös och lösningsorienterad. Engelska är ett krav, och eftersom vi har många norska besökare ser vi gärna att du kan göra dig förstådd på det språket! Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper för rollen. Din normalarbetstid är måndag till fredag (40t/v). Beredskap förekommer i tjänsten.

Anställningen

Omfattning:
Heltid
Anställningsform:
Tillsvidareanställning
Tillträde:
Datum för tillträde saknas
Antal tjänster
1

Ansökningsinformation

Sista ansökningsdatum:
2023-3-24
Referensnummer:
C128986/2023
Ansök Här

Kontakt

Celia Yoshida Ahlin
Avdelningschef
0910 - 73 50 00
Jenny Lundberg
Rekryteringskonsult
0910 - 73 50 00

Fackliga företrädare

Susanne Oderth
Vision
0910 - 73 50 00
Kommunal sektion
skelleftea.vasterbotten@kommunal.se

Övrig information

Kultur- och fritidskontoret arbetar för att anläggningar, friluftsliv, fritidsgårdar, föreningsstöd, campingar och kultur- och biblioteksverksamhet ska fungera så bra som möjligt för alla som bor och verkar i hela Skellefteå. Verksamheten drivs hållbart och jämställt med fokus på hälsa, livsmiljö och samverkan. Vi har riktigt höga ambitioner och ska vara ledande inom vårt område. Bland annat utifrån syftet att bidra till att unga människor stannar kvar i eller flyttar till kommunen. Läs mer om Skellefteå här: https://skelleftea.se Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag samt annonsförsäljare undanbeds.

Hjälp oss förbättra webbplatsen!

Om du inte hittar informationen du sökte efter, klicka på nej-knappen nedan och skicka oss ett meddelande om vad som saknas.

Senast uppdaterad: