Tillbaka till sökresultatet

Undersköterskor till Hemtjänst

Avdelningen för vård och omsorg

Om arbetsplatsen

Vi söker Undersköterskor som vill ingå i arbetslag där vi jobbar mest av allt för andra - men även för varandra. Skellefteå förbereder sig på att växa rejält de närmaste åren. Med fler människor ökar också behovet av god vård - här strävar vi efter att alla ska kunna leva livet bäst möjligt med rätt omvårdnad. Som Undersköterska är du en värdefull samhällsbyggare i framtidens Skellefteå. Vi söker Undersköterskor till hemtjänstområden nedan: Bureå hemtjänst Centralort hemtjänst Erikslid hemtjänst Klintforsen hemtjänst Kåge hemtjänst Morön hemtjänst Skelleftehamn hemtjänst Ursviken hemtjänst Älvsbacka hemtjänst

Arbetsuppgifter

Du utför vård- och omsorgsinsatser inom ditt ansvarsområde. Genom ett rehabiliterande synsätt ska du stödja och uppmuntra den äldres förmågor. I arbetsuppgifterna ingår även att dokumentera, planera och organisera det dagliga arbetet samt att vara kontaktperson. Arbetet utförs i nära samarbete med kollegor, närstående och andra resurspersoner.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad Undersköterska och har erfarenhet av arbete inom vård och omsorg. Du känner starkt engagemang och är professionell och lyhörd i ditt arbete. Det är naturligt för dig att bemöta och visa respekt för andras behov och önskemål och du trivs när du får hjälpa och stötta andra människor. Du är bra på att samarbeta samtidigt som du har förmåga att arbeta självständigt och ta egna initiativ. Skellefteå kommun är finsk förvaltningskommun, det är därför meriterande om du kan finska. Kan du dessutom teckenspråk så ser vi det som en tillgång i våra verksamheter. För vissa hemtjänstområden krävs B-körkort, Om dina betyg inte redan finns hos oss; kom ihåg att bifoga dina undersköterskebetyg och betyg för svenska och samhällskunskap i din ansökan.

Anställningen

Omfattning:
Heltid
Anställningsform:
Tillsvidareanställning
Tillträde:
Urval och intervjuer sker löpande. Vänta därför inte med att skicka in din ansökan!
Antal tjänster
26

Ansökningsinformation

Sista ansökningsdatum:
2023-06-05
Referensnummer:
Omgång 39
Ansök Här

Kontakt

Lisa Andersson
Hr-partner, Rekryteringscenter
0910 - 73 50 00

Fackliga företrädare

Kommunal sektion
010-442 96 77
skelleftea.vasterbotten@kommunal.se

Övrig information

Senast uppdaterad:
0910-73 50 00

Besöksadress: Stadshuset,
Trädgårdsgatan 6, Skellefteå

kundtjanst@skelleftea.se