Tillbaka till sökresultatet

Sommarjobb, återvinningsarbetare

Samhällsbyggnad

Om arbetsplatsen

Hos oss handlar varje arbetsdag om att kommunen ska fungera och utvecklas så bra som möjligt för alla som bor och verkar här. I både tätort, samhälle och by. Här ska fler människor leva och bo och just nu pågår arbetet för att möta utvecklingen. Det byggs och planeras som aldrig förr. Nya bostäder, arbetsplatser och infrastruktur tar form. Vatten och avfall är en avdelning inom Samhällsbyggnad. Vatten och avfall tillhandahåller och utvecklar vatten- och avfallstjänster och består av verksamheterna kund och teknik, produktion VA/biogas samt avfall. Verksamheten för avfall har i uppdrag att både samla in, omhänderta och behandla avfall. Vi söker nu återvinningsarbetare för våra ytterområden Bureå, Burträsk, Byske, Jörn, Boliden, Lövånger och Ursviken.

Arbetsuppgifter

Som återvinningsarbetare på återvinningscentral är du Skellefteå kommuns ansikte utåt. Du hjälper medborgarna när de kommer och ska lämna sitt avfall på någon av återvinningscentralerna i kommunen. Jobbet innebär arbete även på eftermiddagar och lördagar.

Kvalifikationer

Vi söker dig som trivs med att jobba utomhus, oavsett väder. Du är serviceinriktad och tycker om att hjälpa andra. Som person är du ordningsam och har förmåga att skapa goda kundrelationer. Du har god förmåga att uttrycka dig på svenska. Ett krav är att du har fyllt 18 år innan du börjar jobbet. B-körkort är önskvärt. Har du avsändarutbildning för hantering av farligt avfall är det en merit.

Anställningen

Omfattning:
Deltid
Anställningsform:
Sommarjobb / Säsongsanställning
Tillträde:
Tillträde sker löpande, vänta därför inte med din ansökan.
Antal tjänster
10

Ansökningsinformation

Sista ansökningsdatum:
2023-4-1
Referensnummer:
C118444/2022
Ansök Här

Kontakt

Tommy Marklund
Enhetschef
0910 - 73 50 00

Fackliga företrädare

Andreas Tegström Jonsson
Kommunal
0910-73 50 00

Övrig information

Samhällsbyggnad ser till att gator och torg, samhällen och bostadsområden fungerar så bra som möjligt för alla som bor och verkar här. Uppdraget omfattar planering, rådgivning, tillsyn och en hel del långsiktiga utvecklingsfrågor med koppling till fysisk planering, gator och parker, transport och service, räddningstjänst, sotning samt vatten och avfall. Med teknik av god kvalitet och mångfald, både sett till verksamhetsområden, personal och teknisk utveckling, gör vi ett växande Skellefteå möjligt. Läs mer om Skellefteå här: http://portal.skelleftea.se/ Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag samt annonsförsäljare undanbeds.

Hjälp oss förbättra webbplatsen!

Om du inte hittar informationen du sökte efter, klicka på nej-knappen nedan och skicka oss ett meddelande om vad som saknas.

Senast uppdaterad: