Tillbaka till sökresultatet

Socialsekreterare, Barn och unga utredning

Individ- och familjeomsorg

Om arbetsplatsen

Vi söker nu ett antal socialsekreterare till Barn och unga utredning som vill ingå i ett arbetslag där vi jobbar mest av allt för andra, men även för varandra. Skellefteå förbereder sig på att växa rejält de närmaste åren. Med fler människor växer även behoven av god vård. Här strävar vi efter att alla ska kunna leva livet bäst möjligt med rätt omvårdnad. Individ- och familjeomsorgsavdelningen är en del av förvaltningen socialkontoret. Vår verksamhet finns runt om i hela kommunen och hos oss finns specialister inom flera områden inom äldrevård, demensvård, kost, stöd och aktivering för funktionsnedsatta, missbruksvård, familjerådgivning och mycket mer. Nu satsar vi på att utöka antalet socialsekreterare för att kunna möta en växande kommuns behov. Med empati, kunskap och engagemang bidrar socialkontoret till att skapa ett Skellefteå där alla får plats.

Arbetsuppgifter

Som socialsekreterare är du ansvarig för att utreda, verkställa och följa upp insatser, allmänna och individuellt inriktade insatser, rådgivning och information. Tillsammans med barn, ungdomar och vuxna åstadkommer du positiva förändringar i deras liv. Det sker genom en verksamhet som är tillgänglig och i ständig utveckling. Du kommer att anställas inom verksamheten Barn och unga utredning, utan egen placering, och arbetar i den enhet där behov finns. Rollen är förenad med dagjour och beredskapstjänstgöring.

Kvalifikationer

Vi söker dig med socionomexamen och gärna med erfarenhet av utredningsarbete. Vi ser det som meriterande om du har goda kunskaper i lagstiftning som berör verksamhetsområdet. En förutsättning för jobbet är att kunna uttrycka sig väl i tal och skrift på svenska samt ha god datavana och B-körkort. Vi kommer lägga stor vikt vid personlig lämplighet såsom initiativ- och samarbetsförmåga och föredömligt bemötande i kontakten med människor. För att trivas i rollen behöver du vara flexibel och lösningsorienterad eftersom det periodvis kan vara högt tempo.

Anställningen

Omfattning:
Heltid
Anställningsform:
Tillsvidareanställning
Tillträde:
Tillträde snarast enligt överenskommelse. Urval och intervjuer sker löpande, vänta därför inte med din ansökan!
Antal tjänster
5

Ansökningsinformation

Sista ansökningsdatum:
2023-6-1
Referensnummer:
C112883/2022
Ansök Här

Kontakt

Emma Rydh
Enhetschef
0910-73 50 00

Fackliga företrädare

Hannah Edwall
Vision
0910-73 50 00
Erik Nyström
SSR
0910-73 50 00

Övrig information

Socialkontorets medarbetare ger vård, omsorg och stöd till människor i hela Skellefteå. De kan vara äldre, människor med fysisk eller psykisk funktionsnedsättning eller enskilda och familjer i behov av särskilt stöd under en period. Vår verksamhet finns runt om i hela kommunen och hos oss finns specialister inom flera områden inom vård, omsorg, kost, stöd och aktivering för funktionsnedsatta, missbruksvård, familjerådgivning och mycket mer. Med empati, kunskap och engagemang bidrar socialkontoret till att skapa ett Skellefteå där alla får plats. Läs mer om Skellefteå här: http://skelleftea.se/ Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag samt annonsförsäljare undanbeds.

Hjälp oss förbättra webbplatsen!

Om du inte hittar informationen du sökte efter, klicka på nej-knappen nedan och skicka oss ett meddelande om vad som saknas.

Senast uppdaterad: