Tillbaka till sökresultatet

Utvecklingsledare, Kultur- och fritidskontoret

Kultur- och fritidskontoret

Om arbetsplatsen

Hos oss handlar varje arbetsdag om att vi tillsammans vill göra skillnad för de som lever och bor i Skellefteå och vår yttersta ambition är att alla ska ha möjlighet till en meningsfull fritid. Här jobbar vi mest av allt för andra, men även för varandra. Nu söker vi en kreativ utvecklingsledare till vårt team! Kultur- och fritidskontoret skapar förutsättningar för en aktiv fritid. Vi ansvarar för kommunens bibliotek, konstsamling och kulturskola samt idrottsplatser, utegym, motions- och skidspår, ishallar, fritidsgårdar och badanläggningar. Därtill ansvarar förvaltningen för bidrag till föreningar, friluftsverksamhet, fiskevård, skärgårdsfrågor, folkhälsa samt drogförebyggande arbete. På våra anläggningar bedrivs en stor variation av aktiviteter, från idrott till konserter, mässor, teaterföreställningar och andra evenemang. Tillsammans med föreningslivet skapar vi ett roligare Skellefteå!

Arbetsuppgifter

Som utvecklingsledare kommer du att driva kultur- och fritidskontorets utvecklingsarbete i nära samarbete med verksamheten. Du kommer att ingå i förvaltningens utvecklingsteam där du bidrar med kompetens utifrån ett digitalt perspektiv. Du fungerar som stöd för förvaltningens verksamhetsutvecklare och chefer, samt arbetar nära kommunövergripande resurser med ett tydligt fokus på våra tjänster och dess utveckling. I uppdraget kommer du att både leda egna projekt och utvecklingsuppdrag inom förvaltningen, samt ansvara för förvaltningens informationssäkerhetsarbete. Det är viktigt att kunna sätta sig in i verksamheterna och utifrån ett helhetsperspektiv ha god förståelse för hur digitalisering kan användas för att skapa ett värde i verksamheten. Vidare står du för att omvärldsspana, komma med idéer och nya angreppssätt som bidrar till att skapa en förvaltning i framkant när det gäller digitalisering.

Kvalifikationer

Vi söker dig som vill arbeta med verksamhetsutveckling med digitalisering som ett självklart verktyg. Vi tror att du har kunskaper och erfarenheter inom systemförvaltning och digitalisering. Har du en högskoleutbildning med inriktning IT, ser vi det som meriterande. Dina personliga egenskaper är viktiga. Du är självgående, initierar och driver projekten framåt. Du är analytisk och sätter ihop detaljer till en helhet. För att nå framgång i rollen är det viktigt att du har lätt för att knyta kontakter och kan lyssna in andra samtidigt som du vågar ifrågasätta, se möjligheter och hitta nya lösningar. Du har en förmåga att förmedla ditt budskap, både muntligt och visuellt, utifrån aktuell målgrupp.

Anställningen

Omfattning:
Heltid
Anställningsform:
Tillsvidareanställning
Tillträde:
Tillträde efter överenskommelse. Urval och intervjuer sker löpande, vänta därför inte med din ansökan!
Antal tjänster
1

Ansökningsinformation

Sista ansökningsdatum:
2023-06-12
Referensnummer:
C140547/2023
Ansök Här

Kontakt

Ida Markström
Chefcontroller
0910-73 50 00

Övrig information

Kultur- och fritidskontoret arbetar för att anläggningar, friluftsliv, fritidsgårdar, föreningsstöd, campingar och kultur- och biblioteksverksamhet ska fungera så bra som möjligt för alla som bor och verkar i hela Skellefteå. Verksamheten drivs hållbart och jämställt med fokus på hälsa, livsmiljö och samverkan. Vi har riktigt höga ambitioner och ska vara ledande inom vårt område. Bland annat utifrån syftet att bidra till att unga människor stannar kvar i eller flyttar till kommunen. Läs mer om Skellefteå här: https://skelleftea.se Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag samt annonsförsäljare undanbeds.

Senast uppdaterad:
0910-73 50 00

Besöksadress: Stadshuset,
Trädgårdsgatan 6, Skellefteå

kundtjanst@skelleftea.se