Tillbaka till sökresultatet

Sjuksköterskor till hälso- och sjukvårdsenheten

Avdelningen för vård och omsorg

Om arbetsplatsen

Som medarbetare inom kommunens hälso- och sjukvård har du ett av de mest betydelsefulla jobben och befinner dig mitt i utvecklingen. Just nu söker vi legitimerade sjuksköterskor som vill bli en del av vårt team och bidra till en personcentrerad och hälsofrämjande vård. Oavsett om du är intresserad av en tillsvidareanställning eller kortare/längre vikariat. Just nu har vi flera vakanser på följande vård- och omsorgsboenden Tor, Regnbågen, Höjden, Ömheten, Bureå hemvård och vård-och omsorgsboende samt Byske hemvård. Välkommen med din ansökan! Hos oss erbjuder vi en arbetsplats som präglas av självständighet, flexibilitet och glädje, där du kommer att ha fullt stöd från ditt team. Du får individuell inskolning efter behov, fortbildning och utvecklingsmöjligheter. I vår verksamhet är hållbara arbetstider viktigt. Hos oss jobbar du främst dagtid och för närvarande är helgfrekvensen två helger av tolv. Hos oss jobbar du främst dagtid och sällan helg. Vi har som prioritet att möjliggöra för fyra veckors sammanhållen sommarsemester. Vår hälso- och sjukvårdsenhet arbetar för att förse patienter från 18 år och uppåt med kvalitativ vård på primärvårdsnivå, oavsett om de bor i särskilt boende eller ordinärt boende. Vi är vill erbjuda en vård som inte bara främjar hälsa och självständighet, utan också ger en meningsfull inverkan på deras liv. För att främja patientsäkerheten och självständigheten hos patienten använder vi exempelvis Evondos läkemedelsrobot. Vi är även stolta över att ständigt utveckla vårt digitala arbetssätt och våra metoder för att skapa en trygg, effektiv och hållbar vårdmiljö. Kom och vara en del av denna spännande resa!

Arbetsuppgifter

Som sjuksköterska hos oss kommer du att ha en självständig och flexibel roll i verksamheten. Arbetet är uppdragsstyrt, du kommer att arbeta med bedömning, planering, utförande och uppföljning av hälso- och sjukvårdsinsatser inom hemvård eller vård- och omsorgsboende. Vi har även ett särskilt natt- och resursteam som utgår från centrala Skellefteå. Tillsammans med ett engagerat multiprofessionellt team kommer du även att handleda och stötta andra yrkesgrupper för att hjälpa dem att växa i sina yrkesroller. Här kan du vara delaktig i utvecklingen av professionen och verksamheten, inklusive användning av digitala verktyg och system. Arbetet är rörligt och föränderligt med många olika kontakter med patienter och anhöriga, kollegor och andra inom och utanför organisationen.

Kvalifikationer

Vi söker i första hand dig som är legitimerad sjuksköterska, alternativt snart legitimerad. Har du tidigare erfarenhet av arbete som sjuksköterska är det meriterande. En god ämneskompetens och vilja att hålla dig uppdaterad inom ditt yrkesområde är en förutsättning för att lyckas i rollen. Som person är du självständig, initiativrik och ansvarstagande. Arbetet förutsätter att du har ett strukturerat och systematiskt tillvägagångssätt, öga för detaljer och förmåga att kunna prioritera rätt. Du är pedagogisk i din kommunikation, är hänsynsfull i ditt bemötande och trivs med att arbeta nära i team. B- körkort ett krav. Vi ser fram emot att ta emot din ansökan!

Anställningen

Omfattning:
Heltid
Anställningsform:
Tillsvidareanställning
Tillträde:
Tillträde efter överenskommelse. Intervjuer sker löpande så vänta inte med din ansökan.
Antal tjänster
5

Ansökningsinformation

Sista ansökningsdatum:
2023-10-09
Referensnummer:
C144968/2023
Ansök Här

Kontakt

Hälso- och sjukvård
Enhetschefer
0910 - 73 50 00
Helena Stenmark
HR-partner, inriktning rekrytering
0910 - 73 50 00

Övrig information

Socialkontorets medarbetare ger vård, omsorg och stöd till människor i hela Skellefteå. De kan vara äldre, människor med fysisk eller psykisk funktionsnedsättning eller enskilda och familjer i behov av särskilt stöd under en period. Vår verksamhet finns runt om i hela kommunen och hos oss finns specialister inom flera områden inom vård, omsorg, kost, stöd och aktivering för funktionsnedsatta, missbruksvård, familjerådgivning och mycket mer. Med empati, kunskap och engagemang bidrar socialkontoret till att skapa ett Skellefteå där alla får plats. Läs mer om Skellefteå här: https://skelleftea.se Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag samt annonsförsäljare undanbeds.

Senast uppdaterad:
0910-73 50 00

Besöksadress: Stadshuset,
Trädgårdsgatan 6, Skellefteå

kundtjanst@skelleftea.se