Tillbaka till sökresultatet

Maskinförare

Samhällsbyggnad

Om arbetsplatsen

Nu söker vi en maskinförare som vill arbeta hos oss på Skellefteå kommun! Hos oss handlar varje arbetsdag om att kommunen ska fungera och utvecklas så bra som möjligt för alla som bor och verkar här. I både tätort, samhälle och by. Det är inte tvärenkelt. Prioriteringar av tid, kompetens och engagemang är sällan det. Men vi kan lova att det så gott som alltid kommer att vara värt det. Vi jobbar ju mest av allt för andra och varandra. Då är den där känslan av att ha gjort skillnad rätt svårslagen. Transport och service är en avdelning inom Samhällsbyggnad. Avdelningen bedriver verksamhet inom transport, förråd och verkstad. Vi har bland annat ansvar för kommunens fordon, bilpool, maskiner och centralförråd. Välkommen med din ansökan!

Arbetsuppgifter

Som maskinförare har du i uppdrag att underhålla samt ploga gator och gång- och cykelbanor i centrala staden. Du kommer att ingå i ett team på cirka 40 medarbetare vars uppdrag är att agera som entreprenör till kommunens förvaltningar och bolag. I dina arbetsuppgifter ingår bland annat sandning, plogning, sopning och sandupptagning i centralorten. Arbetet kan även innebära en del jobb utanför maskinen. Beredskapstjänst med kvälls- och helgarbete kan förekomma. Det kan även bli aktuellt att köra andra fordon inom verksamheten.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har B-körkort och förarbevis för lastmaskin anläggning. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av sandning, plogning, sopning och sandupptagning. Utöver det ser vi gärna att du har BE-/CE-körkort, yrkeskompetensbevis samt digitalt förarkort. För att lyckas i rollen hos oss behöver du ha förmågan att planera och organisera ditt arbete och ha ett helhetstänk med fokus på kostnadseffektivitet och säkerhet. Du hittar snabbt lösningar på uppkomna problem och när det är mycket att göra hanterar du det på ett konstruktivt sätt och kan ställa om när situationen kräver det. Som Skellefteå kommuns ansikte utåt kan du kommunicera på ett bra sätt med dina uppdragsgivare och kunder både internt och externt.

Anställningen

Omfattning:
Heltid
Anställningsform:
Tillsvidareanställning
Tillträde:
Tillträde enligt överenskommelse. Urval, intervju och tillsättning sker löpande, vänta därför inte med att skicka in din ansökan.
Antal tjänster
1

Ansökningsinformation

Sista ansökningsdatum:
2023-10-05
Referensnummer:
322962
Ansök Här

Kontakt

Annica Viklund
Enhetschef
0910-73 50 00
Mikael Östlund
Enhetschef
0910-73 50 00

Övrig information

Samhällsbyggnad ser till att gator och torg, samhällen och bostadsområden fungerar så bra som möjligt för alla som bor och verkar här. Uppdraget omfattar planering, rådgivning, tillsyn och en hel del långsiktiga utvecklingsfrågor med koppling till fysisk planering, gator och parker, transport och service, räddningstjänst, sotning samt vatten och avfall. Med teknik av god kvalitet och mångfald, både sett till verksamhetsområden, personal och teknisk utveckling, gör vi ett växande Skellefteå möjligt. Läs mer om Skellefteå här: http://skelleftea.se/ Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag samt annonsförsäljare undanbeds.

Senast uppdaterad:
0910-73 50 00

Besöksadress: Stadshuset,
Trädgårdsgatan 6, Skellefteå

kundtjanst@skelleftea.se