Tillbaka till sökresultatet

Kock till Lövånger

Support och lokaler

Om arbetsplatsen

Vi söker en kock som vill vara med och skapa måltidsupplevelser som överträffar förväntningarna. Vill du ha kul på jobbet, gillar du mat och människor? Kom och jobba med oss! Vi söker en kock till Lövånger, här lagar vi mat till förskola och äldreomsorg. I Lövånger har vi två tillagningskök äldreboendet Hemgården och Lövångersskolan. Samt ett mottagningskök på förskolan skogstorpet, dit vi levererar maten själva med kommunens bil. Du kommer att ingå i en grupp som består av fem kockar och en kock med ledningsuppdrag. Under kommande termin kommer köket på skolan att genomgå en större renovering så att det blir ett tillagningskök i Lövånger i stället för två som idag. I denna tjänst förkommer arbete i närliggande kök samt att helgtjänstgöring förekommer. Varmt välkommen med din ansökan!

Arbetsuppgifter

Som kock lagar du riktigt god mat från grunden, med så många närproducerade livsmedel som möjligt. Du utvecklar maten, köken och måltiden i nära samarbete med kollegor, kunder och gäster. Allt för att skapa en positiv måltidsupplevelse för gästen. Vi älskar mat och vill att allt som vi tillagar och bakar, som är både matbröd och desserter, görs från grunden så långt det är möjligt. Vi använder svenska och närproducerade livsmedel som bas. Det tycker vi är jätteviktigt! Det är även viktigt att man är flexibel och är öppen för att hjälpa till i andra kök om behov finns.

Kvalifikationer

För att jobba som kock behöver du ha restaurangutbildning på gymnasienivå eller motsvarande utbildning. Alternativt har du dokumenterad erfarenhet som kock inom restaurang eller storkök med kunskap enligt checklista. Det är meriterande om du har erfarenhet av en handledarroll i liknande situationer. I din yrkesroll är du strukturerad, professionell och lyhörd. Att bygga relationer med matgäster, kunder och kollegor är viktigt för dig. Du ser service som en självklarhet och har förmåga att behålla leendet samt vara trevlig även i pressade situationer. Du ser till verksamhetens bästa och kan snabbt anpassa dig när förutsättningarna förändras. För en säker livsmedelshantering är det viktigt med kunskaper i det svenska språket och har du andra språkkunskaper är det meriterande. B-körkort är ett krav.

Anställningen

Omfattning:
Heltid
Anställningsform:
Tillsvidareanställning
Tillträde:
Tillträde snarast enligt överenskommelse.
Antal tjänster
1

Ansökningsinformation

Sista ansökningsdatum:
2023-05-29
Referensnummer:
C136612/2023
Ansök Här

Kontakt

Jonas Jansson
Enhetschef
0910-73 50 00

Fackliga företrädare

Kommunal sektion Skellefteå
010-442 96 77
skelleftea.vasterbotten@kommunal.se

Övrig information

Förvaltningen Support och lokaler har till uppdrag att samordna och utveckla effektivt stöd så att kommunens verksamheter kan fokusera på sina olika huvuduppdrag och ge effektivare service till kommunens invånare. Vi ansvarar för kommunens övergripande samordning och utveckling av tjänster inom områden som måltid, fastighet, personal, ekonomi, inköp, information, kundtjänst och IT. Läs mer om Skellefteå här: https://skelleftea.se Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag samt annonsförsäljare undanbeds.

Senast uppdaterad:
0910-73 50 00

Besöksadress: Stadshuset,
Trädgårdsgatan 6, Skellefteå

kundtjanst@skelleftea.se