Tillbaka till sökresultatet

Utredare/Verksamhetsstöd, ekonomi

Samhällsbyggnad

Om arbetsplatsen

Hos oss handlar varje arbetsdag om att kommunen ska fungera och utvecklas så bra som möjligt för alla som bor och verkar här. I både tätort, samhälle och by. Här ska fler människor leva och bo och just nu pågår arbetet för att möta utvecklingen. Det byggs och planeras som aldrig förr. Nya bostäder, arbetsplatser och infrastruktur tar form. Parkeringsverksamheten ingår i förvaltningen Samhällsbyggnad och ansvarar för parkeringar till allmänhet och personal inom Skellefteå kommun samt drift av ett antal parkeringshus. Totalt handlar det om ca 7 000 parkeringsplatser, varav ca 2 000 finns i de centrala delarna. Verksamheten handlägger även parkeringstillstånd för rörelsehindrade samt administrerar torghandel. Inom parkeringsverksamheten arbetar för närvarande 13 medarbetare. Vi söker nu en utredare/verksamhetsstöd med ekonomisk inriktning till parkeringsverksamhetens administrativa funktion. Välkommen med din ansökan till ett omväxlande jobb som gör skillnad!

Arbetsuppgifter

Parkeringsverksamheten är en liten verksamhet med ett omfattande uppdrag. Som utredare och verksamhetsstöd betyder det att du kommer att jobba med många olika arbetsuppgifter, mer eller mindre kvalificerade, både självständigt eller tillsammans med andra. Din roll innebär en stor del eget ansvar och ger samtidigt möjligheter att påverka ditt arbete. Eftersom du ingår i den administrativa staben har du en viktig roll i att utveckla, skapa och upprätthålla en struktur som stödjer det administrativa arbetet. Dina arbetsuppgifter består i huvudsak av uppföljningar, rapporter, fakturahantering, kund- och leverantörskontakter i samband med in- och uthyrning av parkering samt inköp till verksamheten. Visst utredningsarbete förekommer, som exempelvis att arbeta fram lämpliga parkeringsregleringar och undersöka tekniska möjligheter som underlättar för både kunder och verksamhet.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en högskoleexamen inom ekonomi eller annan utbildning vi bedömer likvärdig. Du har jobbat med ekonomisk planering och uppföljning samt har kunskaper om utredningsarbete. Vi ser gärna att du har vana av att utveckla arbetsprocesser och att hantera kund- och leverantörskontakter. Som person är du nyfiken och försöker hitta nya lösningar på gamla problem. Du är strukturerad och trivs med vanligt förekommande administration i den dagliga driften, men har också ett öga för utveckling och förmågan att kunna driva frågor från början till slut. Det är viktigt att du är välorganiserad, kan prioritera och avsluta det du påbörjat. För rollen krävs att du kan uttrycka dig väl både muntligt och skriftligt på svenska och kan anpassa ditt budskap beroende på målgrupp. Du har en känsla för service och är inte heller främmande för att åka ut och se med egna ögon hur verksamheten fungerar.

Anställningen

Omfattning:
Heltid
Anställningsform:
Tidsbegränsad anställning
Tillträde:
Vikariat i minst ett år med start januari 2024. Tillträde enligt överenskommelse.
Antal tjänster
1

Ansökningsinformation

Sista ansökningsdatum:
2023-10-02
Referensnummer:
316529
Ansök Här

Kontakt

Ronny Söderberg
Verksamhetschef
0910-73 50 00
Åsa Grundberg
HR-partner, Rekryteringscenter
0910-73 50 00

Övrig information

Samhällsbyggnad ser till att gator och torg, samhällen och bostadsområden fungerar så bra som möjligt för alla som bor och verkar här. Uppdraget omfattar planering, rådgivning, tillsyn och en hel del långsiktiga utvecklingsfrågor med koppling till fysisk planering, gator och parker, transport och service, räddningstjänst, sotning samt vatten och avfall. Med teknik av god kvalitet och mångfald, både sett till verksamhetsområden, personal och teknisk utveckling, gör vi ett växande Skellefteå möjligt. Läs mer om Skellefteå här: https://skelleftea.se Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag samt annonsförsäljare undanbeds.

Senast uppdaterad:
0910-73 50 00

Besöksadress: Stadshuset,
Trädgårdsgatan 6, Skellefteå

kundtjanst@skelleftea.se