Tillbaka till sökresultatet

HR-partner, inriktning rekrytering

Support och lokaler

Om arbetsplatsen

Det händer otroligt mycket i Skellefteå just nu. Här ska många fler människor leva och bo och just nu pågår arbetet för att möta utvecklingen. Arbetstillfällena ökar och det har knappast funnits en mer spännande tid att arbeta med rekrytering i Skellefteå. Vi söker nu en HR-partner, med ett hjärta som klappar extra hårt för just rekrytering. Rekryteringscenter är Skellefteå kommuns spetskompetens inom rekryteringsområdet. Vi erbjuder rekryteringstjänster till kommunens alla chefer och jobbar kommunövergripande med operativa kompetensförsörjningsfrågor inom områdena attrahera och rekrytera. Kompetensbaserad rekrytering ligger oss varmt om hjärtat. Så om du precis som vi tycker att kompetens, kravprofil och objektivet är begrepp som bör användas minst ett tiotal gånger per dag så är du troligtvis den vi söker. Finns även begreppet kandidatupplevelse med bland dina favoritord så har vi troligtvis en riktigt bra matchning. Vi arbetar i den aktivitetsbaserade delen av Stadshuset och är ett växande team med höga ambitioner som hjälps åt och stöttar varandra, men framför allt har vi riktigt kul på jobbet. Välkommen att bli en av oss!

Arbetsuppgifter

Som HR-partner inriktning rekrytering är ditt främsta uppdrag att kvalitetssäkra och effektivisera kommunens rekryteringsarbete. Du arbetar på uppdrag av rekryterande chef och ger stöd genom hela rekryteringsprocessen. Eftersom vi har över 400 olika yrken är det stor variation på rekryteringsuppdragen och du förväntas anpassa ditt stöd utifrån chefens och verksamhetens behov och förutsättningar. I vissa rekryteringar behöver du lägga extra fokus på målgruppsanpassning och marknadsföring, medan du i andra rekryteringar främst fokuserar på urvalsarbete med tester och arbetsprover. Förutom att stötta kommunens chefer i rekryteringsuppdrag kommer du även ha möjlighet att specialisera dig inom ett eller flera områden inom områdena attrahera och rekrytera. Inom ditt område förväntas du driva utveckling och skickliggöra både kollegor och kunder. Detta för att Skellefteå kommun ska hålla hög kvalitet i rekryteringsarbetet och skapa förutsättningar för en lyckad kompetensförsörjning.

Kvalifikationer

För att briljera i uppdraget som HR-partner inriktning rekrytering behöver du ha förmåga att självständigt driva ditt arbete framåt samt planera och strukturera de processer du ansvarar för. Arbetet sker i ett högt tempo, vilket kräver att du snabbt sätter dig in i olika frågeställningar och rekryteringsuppdrag. Du behöver även kunna hantera många processer och kontaktytor parallellt samt ha förmåga att prioritera och ställa om när förutsättningarna ändras. En annan viktig förutsättning för att lyckas i uppdraget är att du tar dig an dina uppdrag på ett professionellt och prestigelöst sätt. Du lyssnar nyfiket in andra och har förmåga att anpassa dig till olika situationer. Genom ditt sätt att vara och din kommunikativa förmåga vinner du snabbt andras förtroende. Det är meriterande om du har kunskap om kompetensbaserad rekrytering, arbetspsykologiska tester och search. Kunskapen kan du antingen ha fått genom högskoleutbildning eller flerårig erfarenhet av rekryteringsarbete. Du behöver vara skicklig i ditt sätt att kommunicera på svenska, i både tal och skrift. Behärskar du dessutom det engelska språket obehindrat så är det meriterande. Och till sist, det viktigaste av allt - du brinner för rekrytering lika mycket som vi gör!

Anställningen

Omfattning:
Heltid
Anställningsform:
Tillsvidareanställning
Tillträde:
Snarast enligt överenskommelse
Antal tjänster
2

Ansökningsinformation

Sista ansökningsdatum:
2023-4-11
Referensnummer:
C129849/2023
Ansök Här

Kontakt

Mimmi Leandersson
HR- partner, inriktning rekrytering
0910 - 73 50 00
Linn Landström
Chef Rekryteringscenter
0910 - 73 50 00

Fackliga företrädare

Anna-Karin Knutsson Eriksson
SACO
0910 - 73 50 00
Kristina Stålhös
Vision
0910-73 50 00

Övrig information

Förvaltningen Support och lokaler har till uppdrag att samordna och utveckla effektivt stöd så att kommunens verksamheter kan fokusera på sina olika huvuduppdrag och ge effektivare service till kommunens invånare. Vi ansvarar för kommunens övergripande samordning och utveckling av tjänster inom områden som måltid, fastighet, personal, ekonomi, inköp, information, kundtjänst och IT. Läs mer om Skellefteå här: http://skelleftea.se/ Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag samt annonsförsäljare undanbeds.

Hjälp oss förbättra webbplatsen!

Om du inte hittar informationen du sökte efter, klicka på nej-knappen nedan och skicka oss ett meddelande om vad som saknas.

Senast uppdaterad: