Tillbaka till sökresultatet

Ämneslärare Matematik och NO, Floraskolan åk 7-9

Utbildning och arbetsmarknad

Om arbetsplatsen

Vi på Floraskolan söker nu ämneslärare i Matematik och NO som vill vara med och bidra till ett framtida Skellefteå. Här får du varje dag göra en insats som betyder något för eleverna och vara med och forma deras morgondag. Här jobbar vi mest av allt för andra, men även för varandra och det gemensamma målet med vårt arbete är att skolan ska fungera så bra som möjligt för alla elever. Floraskolan är en nybyggd skola som öppnade hösten 2020. Varje elev tillhör en årskurs, ett arbetslag och en hemarena. Varje elevs behov och förutsättningar är utgångspunkten för hur lärararbetslaget planerar undervisningen och gruppernas storlek. För att kunna individualisera och skapa likvärdig undervisning är det färre statiska klasser och istället fler grupper anpassade efter behov. Digitala lärverktyg är en självklarhet i undervisningen. I takt med samhällsomvandlingen som sker i Skellefteå och den växande efterfrågan på arbetskraft med specialistkompetens kommer allt fler engelsktalande familjer att flytta till kommunen för att leva och arbeta. För att förenkla inflyttningen kommer Floraskolan börja erbjuda grundskoleutbildning som delvis undervisas på engelska. Floraskolan ligger i bostadsområdet Morön med närhet till Moröhöjdens elljusspår och skolskogen och på promenadavstånd från idrottsplatsen Skogsvallen. På tomten finns även Florahallen, som består av en friidrottshall och en fullstor idrottshall. Vi har också en fantastisk utelärmiljö runt skolan. Tjänsterna kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Vänta därför inte med din ansökan. Välkommen med din ansökan!

Arbetsuppgifter

Som lärare planerar, genomför och utvärderar du undervisningen i ämnesområdet. Din undervisning utgår från skolans styrdokument och utifrån dessa planerar du undervisningen för att ge alla elever möjlighet till en så god social och personlig utveckling som möjligt. Samarbete med elever, vårdnadshavare och kollegor är en viktig del av uppdraget. Tillsammans med kollegor arbetar du aktivt med verksamhetens uppdrag och utvecklingsarbete.

Kvalifikationer

Vi söker dig som värdesätter olikheter och välkomnar nytänkande och kreativitet. Du har förmåga att skapa engagemang och är tydlig i din kommunikation. Du har lärarlegitimation med behörighet att undervisa i årskurs 7-9 i Matematik eller NO. Vi ser gärna att du som ännu inte fått din legitimation också söker jobbet. Visa då upp en kvittens från Skolverket.

Anställningen

Omfattning:
Heltid
Anställningsform:
Tillsvidareanställning
Tillträde:
Urval kan ske löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Skicka därför in din ansökan redan idag.
Antal tjänster
2

Ansökningsinformation

Sista ansökningsdatum:
2023-05-29
Referensnummer:
C140460/2023
Ansök Här

Kontakt

Nicklas Brorsson
Rektor
0910-73 50 00
Maria Alm
HR-partner, inriktning rekrytering
0910 - 73 50 00

Fackliga företrädare

Carina Bjurman
Sveriges lärare
0910 - 73 50 00
Frida Liedgren
Sveriges lärare
0910 - 73 50 00

Övrig information

Utbildning och arbetsmarknad är en av kommunens största förvaltningar med cirka 3 000 medarbetare. Vår verksamhet finns i hela kommunen med cirka 35 grundskolor, 140 förskolor, 40 fritidshem och två gymnasieskolor. Vi arbetar för att barn och unga ska ha de verktyg de behöver för att hitta rätt i både nutid och framtid. Vi verkar för en helhetssyn och en röd tråd i utveckling och lärande från förskola till och med gymnasiet. En växande vuxenutbildning och en arbetsmarknadsenhet med fokus på de som behöver extra stöd ingår också i förvaltningen. För att arbeta inom Utbildning och arbetsmarknads verksamheter krävs att du lämnar ett utdrag från belastningsregistret. Du beställer själv utdraget för skola och barnomsorg hos https://polisen.se/. Det är giltigt ett år och måste därefter förnyas. Läs mer om Skellefteå här: http://portal.skelleftea.se/ Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag samt annonsförsäljare undanbeds.

Senast uppdaterad:
0910-73 50 00

Besöksadress: Stadshuset,
Trädgårdsgatan 6, Skellefteå

kundtjanst@skelleftea.se