Tillbaka till sökresultatet

Ekonomiadministratör

Support och lokaler

Om arbetsplatsen

Vi söker nu en ekonomiadministratör till Ekonomicenter. I ett växande Skellefteå handlar varje arbetsdag hos oss om att kommunen ska fungera och utvecklas så bra som möjligt för alla som bor och verkar lokalt. Ekonomisupport är en avdelning inom förvaltningen Support och lokaler, kommunens interna servicecenter. Här jobbar vi alla för att ge största möjliga kommunnytta. I avdelningen finns Ekonomicenter som har i uppdrag att samordna Skellefteå kommuns ekonomiprocesser för att kvalitetssäkra och effektivisera. Här finns också enheten för verksamhetsekonomi, som ansvarar för att ge stöd inom Support och lokaler men också till andra delar inom kommunorganisationen samt kommunens upphandlingsenhet. Vi ser fram emot din ansökan!

Arbetsuppgifter

Som ekonomiadministratör kommer du att tillhöra Ekonomicenter och ingå i vår kundgrupp. I den här rollen kommer du till stor del att arbeta med inkassohantering och fungera som vår kontaktperson mot inkassosamarbetspartner. Du kommer också att arbeta med följande arbetsuppgifter, som kan handla om: Löpande fakturering Administration av inbetalningar Makulering och kreditering av kundfakturor Avstämning av balanskonton Avvikelsehantering och kommunikation med kunder

Kvalifikationer

Vi söker dig som har eftergymnasial utbildning inom ekonomi med inriktning mot redovisning eller har införskaffat dig motsvarande kunskaper på annat sätt. Du bör vara van att ha dialog med kunder och ha arbetat med liknande arbetsuppgifter. Office-paketet är ett naturligt verktyg för dig i arbetet och vi ser gärna att du har kunskap i ekonomisystemet Raindance. Som person är du noggrann och kvalitetsmedveten och lägger vikt vid att strukturera ditt arbete inom de ramar som gäller. När förutsättningarna ändras har du förmåga att ställa om. Du är bra på att kommunicera, både i tal och i skrift. I samarbete med andra bidrar du med din kunskap och erfarenhet samtidigt som du lyssnar in andras synpunkter och idéer.

Anställningen

Omfattning:
Heltid
Anställningsform:
Tillsvidareanställning
Tillträde:
Tillträde snarast efter överenskommelse.
Antal tjänster
1

Ansökningsinformation

Sista ansökningsdatum:
2023-10-02
Referensnummer:
319736
Ansök Här

Kontakt

Marielle Rånes
HR-partner, Rekryteringscenter
0910 - 73 50 00
Jesper Öman
Enhetschef ekonomicenter
0910-73 50 00

Fackliga företrädare

Kristina Stålhös
Vision
0910-73 50 00

Övrig information

Förvaltningen Support och lokaler har till uppdrag att samordna och utveckla effektivt stöd så att kommunens verksamheter kan fokusera på sina olika huvuduppdrag och ge effektivare service till kommunens invånare. Vi ansvarar för kommunens övergripande samordning och utveckling av tjänster inom områden som måltid, fastighet, personal, ekonomi, inköp, information, kundtjänst och IT. Läs mer om Skellefteå här: https://skelleftea.se Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag samt annonsförsäljare undanbeds.

Senast uppdaterad:
0910-73 50 00

Besöksadress: Stadshuset,
Trädgårdsgatan 6, Skellefteå

kundtjanst@skelleftea.se