Tillbaka till sökresultatet

Specialistundersköterska inriktning Psykiatri till Socialpsykiatrin

Stöd och service

Om arbetsplatsen

Vi söker en specialistundersköterska till Stödteam 6 som vill ingå i ett arbetslag där vi jobbar mest av allt för andra, men även för varandra. Tillsammans arbetar vi för att andra ska få en vardag som funkar bättre. Varje dag för hela Skellefteå. Socialpsykiatrins teamverksamhet utgår ifrån beslut från Beslutsenheten. Beslutet innebär stöd i hemmet och är ett tränande/vägledande stöd. Genomförandet utgår ifrån ett salutogent förhållningsätt mot ökad självständighet. Genom tydlig och strukturerad målsättning i genomförandeplaner ska individen nå en större känsla av självständighet i vardagen, vara så delaktig som möjligt i samhället samt uppleva sig ha valmöjligheter i livet. Välkommen med din ansökan!

Arbetsuppgifter

Genom kunskap om psykiska och intellektuella funktionsnedsättningar ska du på ett varierat och professionellt sätt bemöta, stödja och hjälpa utifrån den enskildes önskemål och behov. Arbetet sker utifrån utarbetade genomförandeplaner och med tydliggörande pedagogik och innebär samarbete med närstående, resurspersoner och andra arbetsgrupper. Som specialistundersköterska har du en specialiserad kompetens, ett utökat ansvar och fungerar som ett stöd för att uppnå helhetssyn, individfokus, utveckling och samordning. Utöver det ansvar och de arbetsuppgifter som alla i arbetsgruppen har, arbetar du som specialistundersköterska systematiskt med att säkerställa kvalitén och utveckla verksamheten ur ett individ- och grupperspektiv. Tillsammans med teamet reflekterar du kontinuerligt över yrkesetiska förhållningssätt och metodik för att utveckla och förbättra arbetssätt. Du ansvarar för att introducera nyanställda och handleda medarbetare inom din specialistkompetens. Du stödjer, inspirerar och coachar kollegor i det dagliga arbetet och i kontaktpersonsrollen. Du bidrar i kvalitets- och förbättringsarbete på arbetsplatsen och är särskilt insatt i arbetet angående Samordnad individuell plan (SIP). Du jobbar dag, kväll och helg.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har utbildning som specialiserad undersköterska med inriktning mot psykiatri samt har erfarenhet av att arbeta med personer som har psykiatriska funktionsnedsättningar och sjukdomar. Vi ser även gärna att du har erfarenhet av att handleda andra och få personer att växa. I ditt arbete är du professionell och känner ett starkt engagemang för personcentrerad stöd. Du har en människosyn där du värderar alla människors lika värde och rättigheter. Du har även lätt för att planera, organisera och dokumentera. För att lyckas i rollen ska du kunna kommunicera på svenska både i tal och skrift. Som person är du lyhörd och du kan anpassa ditt sätt beroende på vad situationen kräver och besitter en god pedagogisk förmåga. Att få bidra med din kunskap, lyssna in andras tankar och se andra utvecklas är någonting du trivs med. B-körkort är ett krav för jobbet.

Anställningen

Omfattning:
Heltid
Anställningsform:
Tillsvidareanställning
Tillträde:
Tillträde enligt överenskommelse
Antal tjänster
1

Ansökningsinformation

Sista ansökningsdatum:
2023-09-21
Referensnummer:
315039
Ansök Här

Kontakt

Lisa Andersson
Hr-partner, Rekryteringscenter
0910 - 73 50 00
Carina Eriksson
Enhetschef SSF
0910 - 73 50 00

Fackliga företrädare

Ulf Häggström
Kommunal
0910-73 50 00

Övrig information

Socialkontorets medarbetare ger vård, omsorg och stöd till människor i hela Skellefteå. De kan vara äldre, människor med fysisk eller psykisk funktionsnedsättning eller enskilda och familjer i behov av särskilt stöd under en period. Vår verksamhet finns runt om i hela kommunen och hos oss finns specialister inom flera områden inom vård, omsorg, kost, stöd och aktivering för funktionsnedsatta, missbruksvård, familjerådgivning och mycket mer. Med empati, kunskap och engagemang bidrar socialkontoret till att skapa ett Skellefteå där alla får plats. Läs mer om Skellefteå här: https://skelleftea.se Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag samt annonsförsäljare undanbeds.

Senast uppdaterad:
0910-73 50 00

Besöksadress: Stadshuset,
Trädgårdsgatan 6, Skellefteå

kundtjanst@skelleftea.se