Tillbaka till sökresultatet

Registrator, Myndighet och nämnd

Utbildning och arbetsmarknad

Om arbetsplatsen

Det händer mycket i Skellefteå. Här ska många fler människor leva och bo och just nu pågår arbetet för att möta utvecklingen. Vi söker nu en registrator som vill vara med och göra vår växande kommun ännu bättre. Här jobbar vi mest av allt för andra, men även för varandra. Utbildning och arbetsmarknad verkar för en helhetssyn och en röd tråd i utveckling och lärande, från förskola till vuxenutbildning och arbetsmarknadsfrågor. Enheten Myndighet och nämnd är en av förvaltningens stödfunktioner och har som fokus att skapa rättssäkra, likvärdiga och effektiva processer. Vi ser fram emot din ansökan!

Arbetsuppgifter

Som registrator är dina huvudsakliga arbetsuppgifter registrering av inkommande post, utlämnande av allmänna handlingar och arkivgöromål. Andra viktiga arbetsuppgifter är att driva förvaltningens arbete med informationshanteringsplaner och system, samt införande av E-arkiv. I arbetet som registrator driver du även utvecklingen av administrativa rutiner och utgör ett gott stöd till verksamheten när det kommer till införande och spridning av nya arbetssätt. I rollen kommer du även fungera som stöd i nämndsarbetet till förvaltningens nämnder. Arbetsuppgifterna utförs både självständigt och i samarbete med andra. Du kommer att ingå i en arbetsgrupp som består av nämndsekreterare men arbetar även nära förvaltningsadministratörer, utredare och jurister.

Kvalifikationer

Vi söker dig som tidigare har arbetat med arkivering och administration inom offentlig förvaltning. Du har en avslutad gymnasieutbildning och gärna en högskoleutbildning eller annan utbildning som bedöms relevant för rollen. Du behöver ha goda IT-kunskaper och lätt för att sätta dig in i nya system. Vi ser även att du har en god kommunikativ förmåga och uttrycker dig väl i både tal och skrift på svenska. Goda kunskaper i engelska är meriterande. Som person behöver du vara strukturerad samt ha förmågan att se helhetsperspektiv för att kunna planera, organisera och prioritera arbetet på ett effektivt sätt. Du är lösningsorienterad och intresserad av att arbeta med utveckling inom dokument- och ärendehantering. För att lyckas i rollen som registrator behöver du trivas med att både arbeta självständigt och i samarbete med andra.

Anställningen

Omfattning:
Heltid
Anställningsform:
Tillsvidareanställning
Tillträde:
Datum för tillträde saknas
Antal tjänster
1

Ansökningsinformation

Sista ansökningsdatum:
2023-3-20
Referensnummer:
C126162/2023
Ansök Här

Kontakt

Lena Nilsson
Chef myndighet och nämnd
0910-73 50 00
Lina Stålhös
Rekryteringskonsult
0910-73 50 00

Övrig information

Utbildning och arbetsmarknad är en av kommunens största förvaltningar med cirka 3 000 medarbetare. Vår verksamhet finns i hela kommunen med cirka 35 grundskolor, 87 förskolor, 40 fritidshem, tre gymnasieskolor och en stor vuxenutbildning. Vi arbetar för att barn och unga ska ha de verktyg de behöver för att hitta rätt i både nutid och framtid. Vi verkar för en helhetssyn och en röd tråd i utveckling och lärande från förskola till och med gymnasiet. En växande vuxenutbildning och en arbetsmarknadsenhet med fokus på de som behöver extra stöd ingår också i förvaltningen. För att arbeta inom Utbildning och arbetsmarknads verksamheter krävs att du lämnar ett utdrag från belastningsregistret. Du beställer själv utdraget för skola och barnomsorg hos https://polisen.se/. Det är giltigt ett år och måste därefter förnyas. Läs mer om Skellefteå här: https://skelleftea.se Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag samt annonsförsäljare undanbeds.

Hjälp oss förbättra webbplatsen!

Om du inte hittar informationen du sökte efter, klicka på nej-knappen nedan och skicka oss ett meddelande om vad som saknas.

Senast uppdaterad: