Tillbaka till sökresultatet

Kock med ledaruppdrag, Baldergymnasiet

Support och lokaler

Om arbetsplatsen

Vi söker dig som vill jobba som kock med visst ledarskap med oss i Baldergymnasiets kök! För dig som jobbar i privat restaurang så innebär det ungefär som att arbeta som kökschef. Baldergymnasiets kök lagar mat till ungefär 900 elever. Vi erbjuder flera olika rätter som är lagade från grunden och ett fantastiskt salladsbord varje dag! Vi har såklart en matsedel men här är det kreativt där du tillsammans med ditt team jobbar för att på bästa sätt möta era matgästers synpunkter och önskemål. Vi ansvarar även för caféet på Baldergymnasiet. I ditt team ingår ett antal kockar och restaurangbiträden. På måltidsavdelningen är vi cirka 300 som jobbar tillsammans men i olika kök som finns runt om hela kommunen! Vi lagar galet mycket mat varje dag – 17 000 goda portioner i 90 olika kök. Vi lagar mat till förskola, skola, gymnasiet, Skellefteå lasarett, vård och omsorg. Välkommen med din ansökan!

Arbetsuppgifter

Som kock med visst ledaruppdrag arbetar du nära din enhetschef och ditt uppdrag utgår från verksamhetens behov. Uppdraget innebär bland annat att du leder dina kollegor samt samordnar och ser över den dagliga bemanningen och fördelar resurser i nära dialog med vår bemanning. Du arbetar viss tid i köket samtidigt som du leder och stöttar i arbetet tillsammans med dina kollegor. I nära dialog med kollegor, kunder och matgäster har du i uppdrag att skapa trivsamma miljöer i restaurangen och caféet. I din roll utvecklar du verksamheten efter önskemål och i nära dialog med matgäster och personal. Du skapar goda, hållbara relationer samt ger god service.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har goda matlagningskunskaper samt erfarenhet av arbete i liknande verksamhet. Har du utbildning inom området och erfarenhet av ledarskap/handledarskap är det meriterande. Du ska ha god kommunikativ förmåga i tal och skrift på svenska samt förmåga att använda olika digitala verktyg i arbetet. Vi ser gärna att du har kunskaper av egenkontroller, specialkost och har du erfarenhet av bageri, ergonomi samt maskinteknisk kunskap är det meriterande. För att trivas i rollen som Kock med ledaruppdrag ska du ha förmågan att anpassa dig utifrån aktuella förutsättningar. Som person ser vi gärna att du är drivande och strukturerad och ser ständiga möjligheter till förbättringar. Du har lätt för att samarbeta med andra människor och ser service som en absolut självklarhet samt kan behålla ett gott humör även i pressade situationer. B körkort är ett krav för tjänsten.

Anställningen

Omfattning:
Heltid
Anställningsform:
Tillsvidareanställning
Tillträde:
Tillträde: snarast efter överenskommelse
Antal tjänster
1

Ansökningsinformation

Sista ansökningsdatum:
2023-09-22
Referensnummer:
320791
Ansök Här

Kontakt

Emma Hansson
Enhetschef, Baldergymnasiet
0910-73 50 00

Övrig information

Förvaltningen Support och lokaler har till uppdrag att samordna och utveckla effektivt stöd så att kommunens verksamheter kan fokusera på sina olika huvuduppdrag och ge effektivare service till kommunens invånare. Vi ansvarar för kommunens övergripande samordning och utveckling av tjänster inom områden som måltid, fastighet, personal, ekonomi, inköp, information, kundtjänst och IT. Läs mer om Skellefteå här: https://skelleftea.se Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag samt annonsförsäljare undanbeds.

Senast uppdaterad:
0910-73 50 00

Besöksadress: Stadshuset,
Trädgårdsgatan 6, Skellefteå

kundtjanst@skelleftea.se