Tillbaka till sökresultatet

Kompetensutvecklare

Stöd och service

Om arbetsplatsen

Det händer mycket i Skellefteå. Här ska många fler människor leva och bo och just nu pågår arbetet för att möta utvecklingen. Vi söker nu en kompetensutvecklare som vill arbeta i en organisation där utveckling ständigt sker i dynamiken mellan individers unika behov och förutsättningar, samhällets förändringar och politisk styrning. Vi gör skillnad, varje dag, för hela Skellefteå. Stöd och service har uppdraget att stödja människor med funktionsnedsättning att utifrån sina förutsättningar vara självständig i vardagen, delaktig i samhället och få fler valmöjligheter i livet. Enheten Verksamhetsstöd har i uppdrag till att stödja avdelningen Stöd och service. Verksamhetsstöds uppdrag är att stödja verksamheten kring ekonomi, information, kompetensutveckling, webutbildningar, verksamhetsutveckling och strategiska frågor. Välkommen att bli en av oss!

Arbetsuppgifter

I rollen som kompetensutvecklare kommer du att ha som huvudansvar att kvalitetssäkra introduktion och utbildningsutbud till medarbetare som arbetar inom stöd och service verksamheter. Uppdraget innebär att lyssna in verksamhetens behov för att sedan utforma, planera och samordna utbildningar. Du förväntas utvärdera att utbildningarna håller god kvalitet utifrån bästa tillgängliga kunskap samt löpande utveckla för att möta verksamhetens behov. Som kompetensutvecklare förväntas du även ansvara för vissa moment i utbildning och information till medarbetare.

Kvalifikationer

Vi letar dig som har högskoleutbildning med pedagogisk inriktning och erfarenhet av att utbilda eller föreläsa. Har du erfarenhet av att arbeta med samordning av kompetensutveckling samt har erfarenhet av att arbeta inom socialt arbete är det meriterande. Du ska ha lätt för att göra dig förstådd både muntligt och skriftlig på svenska samt ha förmågan att enkelt kunna sätta dig in i nya digitala system. Rollen förutsätter att du är lyhörd och har hög förmåga att samarbeta och kommunicera, eftersom arbetet sker i nära samarbete med enhetschefer och kollegor. För att trivas i uppdraget behöver du ha förmågan att effektivt driva ditt arbete framåt. Du ska ha lätt för att strukturera, prioritera samt ha förmågan att se helhet. Vi ser gärna att du är en utvecklingsinriktad problemlösare som håller dig uppdaterad inom ditt yrkesområde samt sprider kunskap och information vidare inom organisationen. Du har en pedagogisk förmåga och kan presentera både muntlig och skriftlig information till arbetsgrupper av varierande storlek.

Anställningen

Omfattning:
Heltid
Anställningsform:
Tillsvidareanställning
Tillträde:
Tillträde snaraste efter överenskommelse
Antal tjänster
1

Ansökningsinformation

Sista ansökningsdatum:
2023-4-3
Referensnummer:
C128924/2023
Ansök Här

Kontakt

Madelene Wigenstam
Chef Utvecklingsenhet, Stöd och Service
0910 - 73 50 00
Lisa Andersson
Rekryteringskonsult
0910 - 73 50 00

Övrig information

Socialkontorets medarbetare ger vård, omsorg och stöd till människor i hela Skellefteå. De kan vara äldre, människor med fysisk eller psykisk funktionsnedsättning eller enskilda och familjer i behov av särskilt stöd under en period. Vår verksamhet finns runt om i hela kommunen och hos oss finns specialister inom flera områden inom vård, omsorg, kost, stöd och aktivering för funktionsnedsatta, missbruksvård, familjerådgivning och mycket mer. Med empati, kunskap och engagemang bidrar socialkontoret till att skapa ett Skellefteå där alla får plats. Läs mer om Skellefteå här: https://skelleftea.se Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag samt annonsförsäljare undanbeds.

Hjälp oss förbättra webbplatsen!

Om du inte hittar informationen du sökte efter, klicka på nej-knappen nedan och skicka oss ett meddelande om vad som saknas.

Senast uppdaterad: