Tillbaka till sökresultatet

Speciallärare, Lejonström anpassad grundskola

Utbildning och arbetsmarknad

Om arbetsplatsen

Vi söker nu en speciallärare med inriktning IF som vill vara delaktig i framtidens skola. Här får du varje dag bidra till alla elevers utveckling mot utbildningens mål och stötta kollegor eller hela arbetslag. Här jobbar vi mest av allt för andra och varandra och det gemensamma målet med vårt arbete är att skolan ska fungera så bra som möjligt för alla elever. Lejonströmsskolan i Skellefteå ligger vackert intill kulturområde och ett stenkast från Skellefteå centrum. Skolan omfattar såväl grundskola som anpassad grundskola för årskurserna F-9. Här finns också kommunens centrala hörselverksamhet och vi har ett gemensamt fokus på inkluderande lärmiljöer och tillgänglighet för alla. Skolans cirka 900 elever och 150 personal värnar varandra i en tydlig strävan hos alla att nå randen av sin förmåga. Urval kan ske löpande och tillsättning av tjänst kan ske innan sista ansökningsdatum. Vänta därför inte med att skicka in din ansökan.

Arbetsuppgifter

Som speciallärare ger du råd och stöd till arbetslag, elevgrupper och enskilda individer. Du kan även ha klassansvar och vara mentor för en grupp elever. Du gör utredningar och planerar insatser samt ger förslag på lämpliga strategier, metoder och verktyg. Vid behov upprättar du handlingsplaner tillsammans med pedagogisk personal.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har speciallärarutbildning med inriktning mot IF (intellektuell funktionsnedsättning) samt lärarlegitimation för grundskolan. För arbetet behöver du ha goda kunskaper i svenska och engelska. Du har god samarbetsförmåga och ett stödjande och utvecklande förhållningssätt i kontakten med elever, kollegor och vårdnadshavare. Du är självgående och kan lyfta och ta ställning i olika frågor och ser möjligheter i varje elevs individuella utveckling.

Anställningen

Omfattning:
Heltid
Anställningsform:
Tillsvidareanställning
Tillträde:
Enligt överenskommelse. Tillsättning av tjänst kan ske innan sista ansökningsdag. Skicka därför in din ansökan redan idag.
Antal tjänster
1

Ansökningsinformation

Sista ansökningsdatum:
2023-06-05
Referensnummer:
Omgång 18
Ansök Här

Kontakt

Mai-Ellen Andersson
Rektor
0910 - 73 50 00
Maria Alm
HR-partner Rekryteringscenter
0910 - 73 50 00

Övrig information

Utbildning och arbetsmarknad är en av kommunens största förvaltningar med cirka 3 000 medarbetare. Vår verksamhet finns i hela kommunen med cirka 35 grundskolor, 87 förskolor, 40 fritidshem och 4 gymnasieskolor. Vi arbetar för att barn och unga ska ha de verktyg de behöver för att hitta rätt i både nutid och framtid. Vi verkar för en helhetssyn och en röd tråd i utveckling och lärande från förskola till och med gymnasiet. En växande vuxenutbildning och en arbetsmarknadsenhet med fokus på de som behöver extra stöd ingår också i förvaltningen. För att arbeta inom Utbildning och arbetsmarknads verksamheter krävs att du lämnar ett utdrag från belastningsregistret. Du beställer själv utdraget för skola och barnomsorg hos https://polisen.se/. Det är giltigt ett år och måste därefter förnyas. Läs mer om Skellefteå här: https://skelleftea.se Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag samt annonsförsäljare undanbeds.

Senast uppdaterad:
0910-73 50 00

Besöksadress: Stadshuset,
Trädgårdsgatan 6, Skellefteå

kundtjanst@skelleftea.se