Tillbaka till sökresultatet

Kock till Furuskolans kombikök i Jörn

Support och lokaler

Om arbetsplatsen

Vi söker nu en kock som vill vara med och skapa måltidsupplevelser som överträffar förväntningarna. Hos oss blir du del av ett arbetslag där vi jobbar mest av allt för andra men även för varandra. Furuskolans nya kök i Jörn är ett kombinationskök (förskola och skola samt vård och omsorg) där vi lagar mat årets alla dagar, och vi strävar efter att laga all mat från grunden. Cirka 200 portioner härliga luncher och middagar tillagas dagligen. Vi serverar även frukost och mellanmål. Personal från köket ansvarar för att köra ut maten till närliggande vård- och omsorgsboende.

Arbetsuppgifter

Som kock lagar du riktigt god mat från grunden, med så många närproducerade livsmedel som möjligt. Du utvecklar maten, köken och måltiden i nära samarbete med kollegor, kunder och gäster. Allt för att skapa en positiv måltidsupplevelse för gästen. Helgtjänstgöring förekommer. Även tjänstgöring i Bolidenområdet kan förekomma.

Kvalifikationer

För att jobba som kock behöver du ha restaurangutbildning på gymnasienivå eller motsvarande utbildning. Alternativt har du dokumenterad erfarenhet som kock inom restaurang eller storkök. Vi ser gärna att du har kunskap om både det varma och kalla köket, tillagning och hantering av specialkost, egenkontroll och användning av maskiner i storkök. Körkort B är ett krav. Du tycker om att jobba med andra och vill ha goda relationer med matgäster, kunder och kollegor. Du ser god service som en självklarhet och har förmågan att behålla leendet och vara trevlig även i pressade situationer. Du är flexibel och anpassar dig snabbt när förutsättningarna ändras och har tillräckliga kunskaper i svenska språket för säker livsmedelshantering. Vid arbete inom måltidsverksamhet inom Utbildning och arbetsmarknads verksamheter krävs att du lämnar ett utdrag från belastningsregistret. Du beställer själv utdraget för skola och barnomsorg hos https://polisen.se/. Det är giltigt ett år och måste därefter förnyas. Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningen

Omfattning:
Heltid
Anställningsform:
Tillsvidareanställning
Tillträde:
Tillträde snarast efter överenskommelse
Antal tjänster
1

Ansökningsinformation

Sista ansökningsdatum:
2023-09-20
Referensnummer:
316406
Ansök Här

Kontakt

Kerstin Lindblad
Enhetschef
0910-73 50 00
Peter Eriksson
Enhetschef
0910 - 73 50 00
Josefine Viklund
Personalhandläggare
0910-73 50 00

Övrig information

Förvaltningen Support och lokaler har till uppdrag att samordna och utveckla effektivt stöd så att kommunens verksamheter kan fokusera på sina olika huvuduppdrag och ge effektivare service till kommunens invånare. Vi ansvarar för kommunens övergripande samordning och utveckling av tjänster inom områden som måltid, fastighet, personal, ekonomi, inköp, information, kundtjänst och IT. Läs mer om Skellefteå här: https://skelleftea.se Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag samt annonsförsäljare undanbeds.

Senast uppdaterad:
0910-73 50 00

Besöksadress: Stadshuset,
Trädgårdsgatan 6, Skellefteå

kundtjanst@skelleftea.se