Tillbaka till sökresultatet

Sjuksköterskor

Avdelningen för vård och omsorg

Om arbetsplatsen

Skellefteå växer som aldrig förr och våra ambitioner är höga. Som medarbetare inom kommunens hälso- och sjukvård har du ett av de allra viktigaste jobben och befinner dig mitt i utvecklingen. Vi söker nu legitimerade sjuksköterskor för att stärka upp våra arbetslag och för en personcentrerad och hälsofrämjande vård. Annonsen vänder sig till dig som är intresserad tillsvidareanställning, kortare eller längre vikariat. Välkommen med din intresseanmälan! I vår verksamhet är hållbara arbetstider viktigt. Hos oss jobbar du främst dagtid och för närvarande är helgfrekvensen två helger av tolv. Vi har som prioritet att möjliggöra för fyra veckors sammanhållen sommarsemester. Hälso- och sjukvårdsenheten arbetar med patienter från 18 år och uppåt som har behov av hälso- och sjukvård på primärvårdsnivå i hemmet, både inom särskilt och ordinärt boende. Målet är att erbjuda en hälso- och sjukvård som främjar hälsa, självständighet och upplevelsen av ett meningsfullt liv. För att främja patientsäkerheten och självständigheten hos patienten använder vi exempelvis Evondos läkemedelsrobot. Vi utvecklar ständigt vårt digitala arbetssätt och våra metoder varje dag för ett tryggt, fungerande och hållbart Skellefteå.

Arbetsuppgifter

Vi erbjuder dig; ett självständigt och flexibelt arbete där du har stöd av teamet, individuell inskolning efter behov, fortbildning och utvecklingsmöjligheter. Arbetet är uppdragsstyrt och handlar i huvudsak om att självständigt möta våra patienter för att bedöma, planera, utföra och följa upp hälso- och sjukvårdsinsatser och du planerar din dag i samråd med kollegor. Du ingår i ett multiprofessionellt team som samarbetar med, och kring patienten. Att handleda och stötta andra yrkesgrupper till att växa i deras yrkesroll utgör en del av uppdraget. Arbetet är rörligt och föränderligt med många olika kontakter med patienter och anhöriga, kollegor och andra inom och utanför organisationen.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Har du tidigare erfarenhet av arbete som sjuksköterska är det meriterande. En god ämneskompetens och vilja att hålla dig uppdaterad inom ditt yrkesområde är en förutsättning för att lyckas i rollen. Som person är du självständig, initiativrik och ansvarstagande. Arbetet förutsätter att du har ett strukturerat och systematiskt tillvägagångssätt, öga för detaljer och förmåga att kunna prioritera rätt. Du är pedagogisk i din kommunikation, är hänsynsfull i ditt bemötande och trivs med att arbeta nära i team. För att kunna utföra arbetet är B- körkort ett krav. Skellefteå kommun är finsk förvaltningskommun, det är därför meriterande om du kan finska. Kan du dessutom teckenspråk så ser vi det som en tillgång i våra verksamheter.

Anställningen

Omfattning:
Heltid
Anställningsform:
Tillsvidareanställning
Tillträde:
Tillträde efter överenskommelse. Rekrytering sker löpande så vänta inte med din ansökan.
Antal tjänster
6

Ansökningsinformation

Sista ansökningsdatum:
2023-5-29
Referensnummer:
C117221/2022
Ansök Här

Kontakt

Helena Stenmark
Rekryteringskonsult
0910 - 73 50 00

Fackliga företrädare

Marie Wännström
Vårdförbundet
0910 - 73 50 00

Övrig information

Socialkontorets medarbetare ger vård, omsorg och stöd till människor i hela Skellefteå. De kan vara äldre, människor med fysisk eller psykisk funktionsnedsättning eller enskilda och familjer i behov av särskilt stöd under en period. Vår verksamhet finns runt om i hela kommunen och hos oss finns specialister inom flera områden inom vård, omsorg, kost, stöd och aktivering för funktionsnedsatta, missbruksvård, familjerådgivning och mycket mer. Med empati, kunskap och engagemang bidrar socialkontoret till att skapa ett Skellefteå där alla får plats. Läs mer om Skellefteå här: https://skelleftea.se Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag samt annonsförsäljare undanbeds.

Hjälp oss förbättra webbplatsen!

Om du inte hittar informationen du sökte efter, klicka på nej-knappen nedan och skicka oss ett meddelande om vad som saknas.

Senast uppdaterad: