Tillbaka till sökresultatet

Grundlärare, åk F-3

Utbildning och arbetsmarknad

Om arbetsplatsen

Vi söker nu lärare F-3 som vill vara med och bidra till ett framtida Skellefteå. Här får du varje dag göra en insats som betyder något för eleverna och vara med och forma deras morgondag. Här jobbar vi mest av allt för andra, men även för varandra och det gemensamma målet med vårt arbete är att skolan ska fungera så bra som möjligt för alla elever. Vi söker nu F-3 lärare till skolorna nedan. I samband med din ansökan kommer du få ange vilka skolor du är intresserad av att söka till. Björnåkersskolan, Burträsk Bolidenskolan - Förskoleklass och F-3 Ersmarksskolan Furuskolan, Jörn Lövångersskolan - Förskoleklass och F-3 Morö Backe skola - tidsbegränsad anställning: 230814-231222 Sunnanåskolan Ursvikens rektorsområde: Ursviksskolan, Bergsbyskolan och Stackgrönnanskolan Här kan du läsa mer om grundskolorna i Skellefteå kommun: https://skelleftea.se/invanare/startsida/barn-och-utbildning/grundskola/grundskolor-a-o Vissa roller kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Vänta därför inte med din ansökan. Välkommen med din ansökan!

Arbetsuppgifter

Som lärare planerar, genomför och utvärderar du undervisningen i ämnesområdet i årskurs F-3. Din undervisning utgår från skolans styrdokument och utifrån dessa planerar du undervisningen för att ge alla elever möjlighet till en så god social och personlig utveckling som möjligt. Samarbete med elever, vårdnadshavare och kollegor är en viktig del av uppdraget. Tillsammans med kollegor arbetar du aktivt med verksamhetens uppdrag och utvecklingsarbete.

Kvalifikationer

Vi söker dig som värdesätter olikheter och välkomnar nytänkande och kreativitet. Du har förmåga att skapa engagemang och är tydlig i din kommunikation. Du har lärarlegitimation med behörighet att undervisa i årskurs F-3. Vi ser gärna att du som ännu inte fått din legitimation också söker jobbet. Visa då upp en kvittens från Skolverket.

Anställningen

Omfattning:
Heltid
Anställningsform:
Tillsvidareanställning
Tillträde:
Tillträde enligt överenskommelse. Urval kan ske löpande och vissa roller kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Skicka därför in din ansökan redan idag.
Antal tjänster
11

Ansökningsinformation

Sista ansökningsdatum:
2023-06-05
Referensnummer:
Omgång 18
Ansök Här

Kontakt

Maria Alm
HR-partner, inriktning rekrytering
0910 - 73 50 00

Övrig information

Utbildning och arbetsmarknad är en av kommunens största förvaltningar med cirka 3 000 medarbetare. Vår verksamhet finns i hela kommunen med cirka 35 grundskolor, 140 förskolor, 40 fritidshem och 4 gymnasieskolor. Vi arbetar för att barn och unga ska ha de verktyg de behöver för att hitta rätt i både nutid och framtid. Vi verkar för en helhetssyn och en röd tråd i utveckling och lärande från förskola till och med gymnasiet. En växande vuxenutbildning och en arbetsmarknadsenhet med fokus på de som behöver extra stöd ingår också i förvaltningen. För att arbeta inom Utbildning och arbetsmarknads verksamheter krävs att du lämnar ett utdrag från belastningsregistret. Du beställer själv utdraget för skola och barnomsorg hos https://polisen.se/. Det är giltigt ett år och måste därefter förnyas. Läs mer om Skellefteå här: http://portal.skelleftea.se/ Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag samt annonsförsäljare undanbeds.

Senast uppdaterad:
0910-73 50 00

Besöksadress: Stadshuset,
Trädgårdsgatan 6, Skellefteå

kundtjanst@skelleftea.se