Tillbaka till sökresultatet

Drifttekniker

Samhällsbyggnad

Om arbetsplatsen

Vi söker en drifttekniker, som vill vara en del av ett team där vi jobbar mest av allt för andra och för varandra. Hos oss handlar varje arbetsdag om att kommunen ska fungera och utvecklas så bra som möjligt för alla som bor och verkar här. I både tätort, samhälle och by. Här ska fler människor leva och bo och just nu pågår arbetet för att möta utvecklingen. Det byggs och planeras som aldrig förr. Nya bostäder, arbetsplatser och infrastruktur tar form. En av våra nuvarande drifttekniker ska gå i pension och vi söker därför en drifttekniker till enheten avlopp, som har 12 medarbetare. Enheten ingår i Produktion VA som är en del i samhällsbyggnads vatten och avfallsavdelning vars huvuduppgifter är att producera och distribuera dricksvatten, samla in och rena avloppsvatten. I verksamheten ingår även att behandla organiskt avfall och avloppsslam genom rötning samt producera biogas. Verksamheten spelar en central roll i samhällsutvecklingen och kan samtidigt jämföras med en processindustri. Verksamheten är indelad i 8 enheter; dricksvatten, avlopp, ledningsnät, reningsverk-biogas, el-mek, juridik o marknad, teknik och projektledning.

Arbetsuppgifter

Ditt arbete innebär drift, tillsyn och skötsel av reningsverk och pumpstationer i Skellefteå Kommun. Du kommer att delta i tillsyn och skötsel av LTA-stationer samt tillsyn och skötsel av bräddnivåmätare. Du arbetar tillsammans med övrig driftspersonal men förväntas utföra arbetsuppgifterna självständigt och med hög kvalitet. I ditt arbete kommer du att rotera mellan olika geografiska arbetsområden. Beredskap ingår.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en teknisk gymnasieutbildning och som gärna är utbildad drifttekniker. Det är meriterande om du tidigare har arbetat som drifttekniker inom VA eller annan processindustri. Du har goda kunskaper i officepaketet samt ett intresse av att lära sig nya dataprogram inom underhåll och drift. Du ska ha tillräckliga kunskaper i svenska för att läsa och ta till dig information samt goda kunskaper i tal och skrift på engelska. B-körkort är ett krav. Som person är du självgående, flexibel och har lätt för att samarbeta. Du är serviceinriktad och lyhörd för verksamhetens behov samt har ett eget driv att utveckla och förbättra med kunden i fokus.

Anställningen

Omfattning:
Heltid
Anställningsform:
Tillsvidareanställning
Tillträde:
Tillträde efter överenskommelse.
Antal tjänster
1

Ansökningsinformation

Sista ansökningsdatum:
2023-3-20
Referensnummer:
C127597/2023
Ansök Här

Kontakt

Ulf Åström
Enhetschef Avlopp
0910 - 73 50 00
Patrik Söderlund
Drifttekniker
0910-73 50 00
Helena Stenmark
Rekryteringskonsult
0910 - 73 50 00

Övrig information

Samhällsbyggnad ser till att gator och torg, samhällen och bostadsområden fungerar så bra som möjligt för alla som bor och verkar här. Uppdraget omfattar planering, rådgivning, tillsyn och en hel del långsiktiga utvecklingsfrågor med koppling till fysisk planering, gator och parker, transport och service, räddningstjänst, sotning samt vatten och avfall. Med teknik av god kvalitet och mångfald, både sett till verksamhetsområden, personal och teknisk utveckling, gör vi ett växande Skellefteå möjligt. Läs mer om Skellefteå här: http://skelleftea.se/ Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag samt annonsförsäljare undanbeds.

Hjälp oss förbättra webbplatsen!

Om du inte hittar informationen du sökte efter, klicka på nej-knappen nedan och skicka oss ett meddelande om vad som saknas.

Senast uppdaterad: