Tillbaka till sökresultatet

Receptionister till Skellefteå camping och Byske havsbad

Kultur- och fritidskontoret

Om arbetsplatsen

Det händer mycket i Skellefteå just nu. Staden växer som aldrig förr och lockar till sig allt fler besökare vilket gör att det knappast har funnits en mer spännande tid att arbeta inom kommunens helårsöppna campingar. Här hittar du norrlandskustens enda 5-stjärniga campinganläggning med finkornig, naturlig havsstrand i Byske samt Skellefteå Camping inbäddad i hjärtat av det vackra Vitbergsområdet i direkt anslutning till fantastiska friluftsaktiviteter Vi söker nu en vikarierande receptionist som brinner för service och som älskar ett kundnära arbete! I receptionen står du varje dag i rampljuset och ingen dag är den andra lik. Receptionen är campingens hjärta och medarbetarna i receptionen är gästens första och sista kontakt under deras vistelse, din roll blir därför viktig för hur väl vi lyckas. Du kan läsa mer om Skellefteå camping här: https://skelleftea.se/skelleftea-camping/startsida Och om Byske här: https://skelleftea.se/byske-havsbad/byske-havsbad/sidor/camping Vi söker dig som brinner för service och som älskar ett kundnära arbete!

Arbetsuppgifter

Som receptionist kommer du bland annat att arbeta med att ta emot och välkomna gäster, in- och utcheckning, informera om campingens faciliteter. Helt enkelt, finnas till för våra gäster. Du kommer även att ha vissa administrativa uppgifter tex fakturering, webbredigering och inlägg på sociala medier. Arbetet kräver ett tätt samarbete med kollegorna inom städ och fastighet och du måste vara beredd att utföra andra arbetsuppgifter som normalt ingår i campingens verksamhet. Schemalagd arbetstid på kvällar och helger förekommer. Under högsäsong kommer du att vara placerad i Byske med arbetsledaransvar för sommarpersonal.

Kvalifikationer

För att trivas hos oss behöver du ha stort fokus på våra gästers välbefinnande. Det är viktigt att du känner dig trygg i att ta emot gästernas önskemål och förfrågningar, att du tycker om ett högt arbetstempo och att du kan möta alla med energi och glädje. Du är noggrann, tydlig, effektiv och serviceinriktad. Ditt arbetssätt karaktäriseras av proaktivitet och struktur, samtidigt som du är flexibel, prestigelös och lösningsorienterad. För att bemöta våra gäster ska kunna uttrycka dig professionellt i tal och skrift, på både svenska och engelska. Digitala verktyg ser du som en naturlig del av ditt jobb. Du har sedan tidigare har erfarenhet av att jobba i liknande uppdrag och har relevant utbildning med inriktning mot besöksnäring. Du har grundläggande kunskaper i ekonomi. B-körkort är ett krav i det här jobbet. Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Anställningen

Omfattning:
Heltid
Anställningsform:
Tillsvidareanställning
Tillträde:
Datum för tillträde saknas
Antal tjänster
2

Ansökningsinformation

Sista ansökningsdatum:
2023-06-05
Referensnummer:
C141252/2023
Ansök Här

Kontakt

Lisa Lind
Enhetschef
0910-73 50 00
Celia Yoshida Ahlin
Avdelningschef
0910 - 73 50 00

Övrig information

Kultur- och fritidskontoret arbetar för att anläggningar, friluftsliv, fritidsgårdar, föreningsstöd, campingar och kultur- och biblioteksverksamhet ska fungera så bra som möjligt för alla som bor och verkar i hela Skellefteå. Verksamheten drivs hållbart och jämställt med fokus på hälsa, livsmiljö och samverkan. Vi har riktigt höga ambitioner och ska vara ledande inom vårt område. Bland annat utifrån syftet att bidra till att unga människor stannar kvar i eller flyttar till kommunen. Läs mer om Skellefteå här: https://skelleftea.se Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag samt annonsförsäljare undanbeds.

Senast uppdaterad:
0910-73 50 00

Besöksadress: Stadshuset,
Trädgårdsgatan 6, Skellefteå

kundtjanst@skelleftea.se